MARDİNLİ İŞ ADAMI FERHAN ADEMHAN ANKARA'DA MARDİN’Lİ BÜROKRATLARA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Hemşerimiz Ferhan Ademhan Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ankara Çankaya da bulunan Hotel KİNG de Mardinli Büroklatlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ankara 30.04.2022 16:51:00 0
MARDİNLİ İŞ ADAMI FERHAN ADEMHAN ANKARA

Hemşehrimiz Ferhan Ademhan Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ankara Çankaya da bulunan Hotel KİNG de Mardinli Büroklatlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ankara da yaşayan Mardin’li bürokratlar ve oda başkanları ile iftar yemeğinde ev sahipliği yapan Ademhan iftar öncesi kısa bir konuşma yaptı.

Ademhan konuşmasında şu cümlelere yer verdi;

  Rahmet ayı olan bu mübarek ramazan ayında iftar sofrasında bir aradayız. Paylaşmanın ve birbirimizi anlamanın en güzel yaşandığı şu günlerde bu çatı altında siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmak benim için çok önemlidir.Biliyorum ki bu tür etkinlikler olmazsa, bu şehrin keşmekeşinden koşuşturmasından dolayı bir araya gelemiyor ve dostlarımızla hasbihal edemiyoruz. İşte böyle zamanlar ile bir araya gelip dostlarla buluşmayı da sağlamış oluyoruz.

 Mardin için her zaman elimizi taşın altına koyduk ve dün olduğu gibi bugün de yarında Mardin için çalışmaya hazırım,Mardini tanıtmaya ve daha yaşanabilir bir Mardin için daha güzel projeler ile Mardin e değer katmak için Mardinli Hemşehrilerimin yanında ve destekcisi olduğumu belirtmek istiyorum.Bu tür buluşmaların daha çok yapılmasının taraftarıyım bunun için her zaman kapım tüm hemşehrilerime açık böyle buluşmalar bizi birbirimize kenetlendirerek Mardin için daha güzel çalışmalar da bir araya gelmek bizi mutlu edecektir.

Ankara da turizm sektöründe hizmet vermeye başladık Her zaman Mardinli Hemşehrileirmin emrinde olduğumu belirtmek istiyorum.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, sevgi ve paylaşma ayı olduğunu belirten, Ferhan Ademhan “Sevdiklerimizle beraber daha nice Ramazanlara kavuşmayı diliyorum.”  Bu mübarek günde bizi yalnız bırakmadığınız için siz  değerli hemşerilerime şükranlarımı sunarım

 Hayırlı iftarlar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum.” Diye konuştu.

  

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 Haber İsmail DİNÇEL   .

 

           

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00