MARDİNLİ HAYIRSEVER İŞ İNSANI CEVAT AYDOĞDU'YA ARTUKLU MÜFTÜLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

11 İl'de yaşanan deprem felaketi sonrası Mardin Dostlar Kebapçısı sahibi Cevat Aydoğdu'nun Ramazan ayı boyunca Mardin'de ikamet eden Depremzede vatandaşların hizmetine açması nedeniyle, Artuklu Müftüsü tarafından plaket verildi.

18.06.2023 10:02:00 0
MARDİNLİ HAYIRSEVER İŞ İNSANI  CEVAT AYDOĞDU

11 İl'de yaşanan deprem felaketi sonrası Mardin Dostlar Kebapçısı sahibi Cevat Aydoğdu'nun Ramazan ayı boyunca Mardin'de ikamet eden Depremzede   vatandaşların hizmetine açması nedeniyle, Artuklu Müftüsü tarafından plaket verildi.

Bir ‎şunu diyen bir yazı '‎T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ARTUKLU MÜFTÜLÜĞÜ UANEN اوی PAHAN İŞLERİ Sn. Cevat AYDOĞDU Adana Dostlar Kebapçısı Sizi Mutlu Görmek Bize Huzur Veriyor projesi kapsamında depremzede kardeşlerimizi Ramazan ayında iftarda misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Abdullah IŞIK Artuklu Ilçe Mü Müftüsü‎'‎ görseli olabilir

6 Şubat'ta ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından, kadim şehrimiz Mardin'de kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla el ele, gönül gönüle depremzedeler için dayanışma gösterdiği " Sizi Mutlu Görmek Bize Huzur Veriyor" projesi kapsamında Mardin Dostlar Kebapçısı sahibi Cevat Aydoğdu'nun Ramazan ayı boyunca Mardin'de ikamet eden Depremzede   vatandaşlara ücretsiz yemek vermesi dolayısıyla , Artuklu Müftüsü Abdullah Işık tarafından  teşekkür plaketi ile onurlandırıldı. 

 

Mardin Dostlar Kebapçısı sahibi Cevat Aydoğdu' Plaket verilmesinin ardından yaptığı konuşmada ;''Dayanışmanın bir parçası olarak yaşadığımız huzur ve mutluluğa katkı sunan depremzede misafirlerimiz başta olmak üzere, çalışma arkadaşlarımıza, şehrimiz kurum ve kuruluşlarına, halkına ve müftülüğümüze teşekkür ederiz. 'açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19