MARDİNLİ ÜNLÜ İŞ ADAMINDAN AKADEMİSYEN VE AYDINLARA SERT TEPKİ

Barış için Akademisyenler İnisiyatifi`nin bildirisine bir tepki de Mardinli İş Adamı Zeynel Abidin Erdem`den geldi..Erdem gerek Aydınlar bildirisine gerek se Barış için Akademisyenler İnisiyatifi`nin yayınladığı bildirisine sert tepki gösterdi.

Gündem 15.01.2016 15:56:15 0
MARDİNLİ ÜNLÜ İŞ ADAMINDAN AKADEMİSYEN VE AYDINLARA SERT TEPKİ

"Devlet şiddetine" vurgu yaparak, başta yaşam hakkı olmak üzere ihlallere ve sokağa çıkma yasaklarına son verilmesi talebinde bulunan akademisyenlere, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Ey aydın müsveddeleri siz karanlıksınız karanlık" sözleriyle çıkışmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Barış için Akademisyenler İnisiyatifi'nin bildirisine bir tepki de Mardinli İş Adamı Zeynel Abidin Erdem'den geldi..Erdem gerek Aydınlar bildirisine gerek se Barış için Akademisyenler İnisiyatifi'nin  yayınladığı bildirisine sert tepki gösterdi.

Sosyal Medya hesabından bir açıklama yapan Türkiye'nin önemli iş adamlarından Zeynel Abidin Erdem Barış için Akademisyenler İnisiyatifi'nin bildirisine yönelik olarak şunları yazdı;Türkiye? 'yi karıştırma görevinizi bırakın! Aydın olmak ülkesine, milletine, devletine sahip çıkmaktır. Türkiye'nin karşısında değil, yanında olun. Katilleri, sokak canilerini desteklemenizi istemiyoruz !!''Diyen Erdem Aydınlar bildirisine yönelik olarak ta şunu yazdı;Ey bebek katillerinin hamileri! Başka yerden aldığı işaret fişeğini atmaya çalışan Aydınlar Bildirisi ! Sizlerden utanç duyuyorum''Diyerek,her 2 bildiriyi yayınlanlara  da sert tepki gösterdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI 

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22