MARDİNLİ TURİZMCİLERDEN DİKA GENEL SEKRETERİ ALTINDAĞ`A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Gürgör ile sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ`ı makamında ziyaret etti.

Turizm 4.01.2017 15:39:36 0
MARDİNLİ TURİZMCİLERDEN DİKA GENEL SEKRETERİ ALTINDAĞ`A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Gürgör ile sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'ı makamında ziyaret etti.

 

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD) Başkanı Özgür Gürgör ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan Heyet ,Dicle Kalkınma  Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'ı makamında ziyaret ederek,Mardin Turizminin gelişmesi .Mardiğn tanıtımına sağladığı katkılar ve Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD)'a  verdiği desteklerden Dolayı  Genel Sekreter Yılmaz Altındağ'a  Şükran Plaketi sundu.

 

MARTOD Başkanı Özgür Gürgör,DİKA Ajansı Genel Sekreteri Sayın Yılmaz Altındağ'ın gerek Mardin'in tanıtımına sağladığı imkanlar, Mardin Turizminin geliştirilmesine verdiği desteklerden  gerek se Mardin Turizm ve Otelciler Derneğine  bugüne kadar   sağladığı imkanlardan dolayı Mardin Turizmcileri olarak müteşekkiriz.

 

İzmir'de düzenlenen Travel Turkey fuarında ve  bu ayın 26'sında İstanbul  Büyükçekmece'de açılacak olan  TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Derneğimize  stand imkanı sağlayarak,Mardin'in tanıtımına önemli katkı sağlayan DİKA Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Yılmaz Altındağ'a Dernek olarak şükranlarımızı iletmek ve teşekkür etmek   üzere Dernek olarak ziyaret ederek,Kendilerine şükran Plaketi sunduk''Dedi.

 

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ da yaptığı açıklama da   Mardin Turizm ve Otelciler Derneği (MARTOD)  Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirterek,DİKA Ajansı olarak, Mardin ve Bölge Turziminin geliştirilmesi ve hak ettiği yere gelmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini İfade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34