MARDİNLİ ÖĞRENCİLERDEN AFRİN?DEKİ MEHMETÇİĞE MORAL MEKTUPLARI

Midyat Erişti İlkokulu öğrencileri , destek için Zeytin Dalı Harekatı?na katılan Mehmetçiğe yazdıkları mektupları ve çizdikleri resimleri gönderecek.Midyat Erişti İlkokulu öğrencileri ayrıca ?Allah sizi Korusun? koreografi çalışmayla da Afrin?deki Mehme

Mardin 4.03.2018 11:11:00 0
MARDİNLİ ÖĞRENCİLERDEN AFRİN?DEKİ MEHMETÇİĞE MORAL MEKTUPLARI

MARDİNLİ ÖĞRENCİLERDEN AFRİN’DEKİ MEHMETÇİĞE MORAL MEKTUPLARI

 

 

Midyat Erişti İlkokulu öğrencileri , destek için Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe yazdıkları mektupları ve çizdikleri resimleri gönderecek.Midyat  Erişti İlkokulu öğrencileri  ayrıca ‘Allah sizi Korusun’ koreografi çalışmayla da Afrin’deki Mehmetçiklerimize dua etti.

 

Erişti okulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan Mehmetçiğe moral ve destek vermek için yazdıkları mektup ve resimleri gönderecek. Okul müdürü Cüneyt SİBER ile öğretmenlerden Şehmus ER ve Emine ŞİMŞEK tarafından 24 öğrencisi olan 4 derslikli okulda yapılan çalışmada öğrencilerimiz ailelerinin desteğiyle mektuplar yazdı.

 

Yapılan çalışmayı takdirle ve gururla karşıladığını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI:’’ Rabbim Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan tüm Mehmetçiklerimize yardım etsin. Bizler burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu canları pahasına savaşan Mehmetçiklerimize borçluyuz. Öğrencilerimizin yaptığı bu çalışmamızın askerimize moral olmasını temenni ediyorum. Ne yapsak askerimizin borcunu ödeyemeyiz. Ama en azından bu tür faaliyetler ile askerimizin moralini yüksek tutmak istiyoruz. Rabbim askerimize Zeytin Dalı Operasyonunu başarılı bir şekilde bitirmeyi ve sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin. Yapılan bu güzel çalışma için başta öğrencilerimize, velilerimize, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

Duygu yüklü mektup yazan 3. Sınıf öğrencilerimizden Ayşe ŞİMŞEK “Mektubumda Allah’ımızın onları korumasını, tüm Mehmetçiklerimizi çok sevdiğimi yazdım ve her zaman onlara dua ettiğimizi yazdım” dedi.
Öğrencilerimiz daha sonra Mehmetçiklere ‘Allah Sizi Korusun” koreografi çalışmasıyla da dua etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-NMARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00