MARDİNLİ KADINLAR EĞİTİME KATKI İÇİN GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

MAREV Ankara Şubesi Kadınlar Kolu tarafından Eğitime katkı için düzenlenen eğitime katkı çayında Ankara?da yaşayan Mardinli kadınlar gönüllerince eğlendi.

Mardin 1.02.2020 20:49:24 0
MARDİNLİ KADINLAR EĞİTİME KATKI İÇİN GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

 

MAREV Ankara Şubesi  Kadınlar Kolu tarafından Eğitime katkı için düzenlenen eğitime katkı çayında Ankara’da yaşayan Mardinli kadınlar gönüllerince eğlendi.

 

MAREV Ankara Şubesi   Kadınlar Kolu tarafından Eğitime katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ''Eğitime Karkı Çayı''na ilgi yoğun oldu.

 

Saat 12:00’te başlayan Eğitime Katkı Çay’ının Açılış konuşmasını MAREV Ankara Şubesi Başkanı Nebahat Aykaç  yaptı. Nebahat Aykaç ;” Biz   kadınlarımızı bir araya getiren  bu tür etkinliklerden bir kez daha gerçekleştiriyoruz. Amacımız kadın dostlarımızla kaynaşmak, Marev Ankara Şubesi    gelirlerine sizlerin sayesinde katkı sağlamak.Vakfımızın kuruluş,amacı  gereği Ankara'da eğitim gören Mardinli Üniversite Öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu tür etkinlikler sayesinde   katkı sağlamaya gayret ediyoruz.düzenlediğimiz bu tür etkinklikler sayesinde bir yandan kaynaşma sağlarken öte yandan Üniversitede okuyan Mardinli öğrencilere  de maddi  katkı sağlama imkanı buluyoruz..Buraya gelerek bizlere destek olan  herkese teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum .''Dedi.

 

MAREV Ankara Şubesi Başkanı Nebahat Aykaç'ın konuşmasının ardından TRT Sanatçıları Şeyhmus Can,Züheyir Yardımcı,Nilgün Kızılcı,ve Cengizhan Akar'ın seslendirdiği bir birinden güzel türküler, Eğitime Katkı Çayına ayrı bir renk kattı.Mardin yöresine ait türkülerle coşan Mardinli kadınlar,bir yandan Halay ve oyunlar oynarken öte yandan eğitime katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Eğitime Katkı Çayına ücret almadan katılan TRT sanatçılarına teşekkür eden MAREV Ankara Şubesi Başkanı Nebahat Aykaç Sanatçılara Mardin işi Gümüş ay yıldız rozet takarak,çiçek verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 

 


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78