MARDİNLİ KADINLAR DEMOKRASİ NÖBETİNDE ÖN SAFTA YER ALIYOR

Fetullahçı Terör Örgütü`nün (FETÖ)15 Temmuz darbe girişimine tepki için kent meydanlarında toplanan Mardinli Kadınlar `demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor..

Mardin 29.07.2016 23:08:09 0
MARDİNLİ KADINLAR DEMOKRASİ NÖBETİNDE ÖN SAFTA YER ALIYOR

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)15 Temmuz  darbe girişimine tepki için kent meydanlarında toplanan Mardinli Kadınlar  'demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor..

15 Temmuz Darbe girişiminin  ardından Mardin'de tutulan  Demokrasi Nöbetin'in ön saflarında yer alan  Mardinli kadınlar,15.gününde de Türk Bayrakları ile ön sıralardaki yerlerini almaya devam ediyor.

Her akşam Mardin Ak Parti İl başkanlığı önündeki alanda nöbet tutmaya devam eden Mardinli kadınlar,Başkomutanımız , emredene kadar bu meydanlarda nöbet tutmaya devam edeceklerini belirterek,sonuna kadar Demokrasiye sahip çıkacaklarını belirtiyorlar

Darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz'dan bu yana  demokrasi nöbetini sürdüren Mardinli kadınlar, bu akşam da bir araya gelerek FETÖ aleyhine slogan atıp, pankartlar açarak,Ellerinde Türk bayraklarıyla, darbe girişimine tepki gösterdiler.

Demokrasi nöbetinde 15 Temmuzdan beri yer aldığını belirten Seval Begdaş Türkiye Cumhuriyetinin ekmeğini yiyen, devletin silahını halkına yönelten "alçaklara", "şerefsizlere" tepki göstermek için meydanda olduğunu ifade ederek, "Vatanımızı savunmak adına sürekli bitene kadar Cumhurbaşkanımız bırakın diyene kadar bırakmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "evlerinize gidin" diyene kadar meydanlardan ayrılmayacaklarını belirten Begdaş, "Gitmeyin derse biz de gitmeyeceğiz. Demokrasi nöbetimize sonuna kadar devam edeceğiz. Vatana ihanet edenlerin sonuna kadar cezasını çekmesini istiyoruz. Kimin vergisiyle kimin silahıyla kime sıkıyorlar, bunun hesabını verecekler" şeklinde konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00