MARDİNLİ İŞ ADAMI GÖKHAN ÇELİK DEMOKRASİ NÖBETİNİN FİNALİNİ MARDİN`DE TUTACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım`ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar,Bu akşam Demokrasi Nöbetini sona erdirecekler.

10.08.2016 18:11:14 0
MARDİNLİ İŞ ADAMI GÖKHAN ÇELİK DEMOKRASİ NÖBETİNİN FİNALİNİ MARDİN`DE  TUTACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar,Bu akşam Demokrasi Nöbetini sona erdirecekler.

 

15 Temmuz akşamından bu yana Gerek Mardin'de gerek se Ankara'da hem Cumhurbaşkanlığı Küllüyesi önünde,hem de Kızılay meydanında günlerce Demokrasi nöbeti Tutan Mardinli iş adamı Gökhan Çelik son Nöbeti tutmak üzere Mardin'e gelerek,Mardin'de hemşehrieleri ile birlikte Demokrasi Nöbeti tutmayı tercih etti.

 

Mardinli İş Adamı Gökhan Çelik,Bu millet, ülkenin gönüllü sivil ordusu olarak hazır” diyerek, Mardin meydanlarındaki vatandaşların “Hazırız” demesiyle birlikte, “24 saat göreve siviller olarak biz Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hükümetin emrinde hazırız .Başkomutanımız çıktığı yolda yalnız değildir halk olarak millet olarak hiçbirzaman yalnız bırakmayacağımızı tüm dünyanın bilmesini isteriz ” diye konuştu.  

 

            Gökhan Çelik   bu akşam düzenlenecek sürprizlerle dolu son nöbete tüm Mardinlilerin  katılmasını beklediğini ifade ederek, Ülkemizin ve devletimizin huzur ve birliğine karşı Hain ve kalleş FETÖ  terör örgütü tarafından yapılan çirkin darbe kalkışması, Aziz milletimizin takdire şayan desteği ve Vatanını Canından çok seven güvenlik güçlerimizin cansiperane çabasıyla bertaraf edilmiş, Doğrudan milletimizi ve devletimizi ,hükümeti hedef alarak milli iradeye yapılan bu çirkin saldırıyı Şiddetle knadığını belirten Çelik,Türkiye'nin her yanında olduğu gibi Mardin'de de sokakları mahşeri alanlara dönüştürmek sureti ile demokrasisine ve milli iradesine  sahip çıkmayı bilmiştir. Mardinli hemşerielerimin kutlu Demokrasi Nöbetlerinin bu son Günün de Şenlik havasında br araya gelerek taçlandıracaklarına inanıyorum.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07