MARDİNLİ EMEKLİ ANKARA HAKİMİ BEYAZIT BORAN FENERBAHÇE KONGRESİNE KATILDI

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi?nde başladı.Bugün ilk günü tamamlanan Fenerbahçe Kongresine Emekli Ankara Hakimi Beyazıt Boran ve Oğlu Münir Boran da katıldı..

Spor 2.06.2018 20:51:18 0
MARDİNLİ EMEKLİ ANKARA HAKİMİ BEYAZIT BORAN FENERBAHÇE KONGRESİNE KATILDI

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde başladı.Bugün ilk günü tamamlanan Fenerbahçe Kongresine Emekli Ankara Hakimi Beyazıt Boran ve Oğlu Münir Boran da katıldı.. 

 

Fenerbahçe Kongresine Kongre Delegeleri olarak Oğlu Münir Boran ile birlikte katılan Emekli Ankara Hakimi Hemşehrimiz Beyazıt Boran,Tam Zamanı diyerek Başkanlık için Adaylığını açıklayan Ali Koç'a destek veriyor.

 

2 gün sürecek Kongreye Başkan  Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri  ve çok sayıda genel kurul üyesi katılıyor. Divan Başkanlığını Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün yaptığı Kongrede, mevcut Başka Aziz Yıldırım, eski Asbaşkanlar dan Ali Koç ve 4 kongre üyesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

 

Türkiye’de ve Fenerbahçe Kulübü  tarihinde bir ilk olarak Fenerbahçe  Şükrü Saraçoğlu Stadında gerçekleştirilen Kongrenin açılışını Asbaşkanlardan  Şekip Mosturoğlu yaptı. Mosturoğlu, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısına hoş geldiniz. Değerli katılımcılar hemen bitişikteki okulda TEOG sınavı var. Mümkün olduğu sürece onları rahatsız etmeyecek şekilde kongremizi sürdürelim. Değerli hazurun, Tüzüğümüzün 24. Maddesinin 2. Bendi uyarınca çoğunluk aranmaksızın genel kurulumuzu açıyorum. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek kongreyi başlattı.

 

Daha sonra başkan adaylarının listeleri divan başkanlığına teslime edildi. Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un adaylığından başka, listelere ek olarak 4 FB üyesi   daha bağımsız aday olarak müracaat yaptı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
 

.


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61