MARDİNLİ EĞİTİMCİ`DEN ``TERÖRİST``İSYANI

Mardin Milli Eğitiminde Yıllarca görev yapan ve Eşi de Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı olan Eğitimci Sait Kerimoğlu,Terörist damgası vurularak görevden uzaklaştırılması nedeniyle,Devlet Büyüklerine mektup yazarak,kendisine reva görülen uygulama ve

Mardin 7.01.2017 12:52:49 0
MARDİNLİ EĞİTİMCİ`DEN ``TERÖRİST``İSYANI

Mardin Milli Eğitiminde Yıllarca görev yapan ve Eşi de Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı olan Eğitimci Sait Kerimoğlu,Terörist damgası vurularak görevden uzaklaştırılması nedeniyle,Devlet Büyüklerine mektup yazarak,kendisine reva görülen uygulama ve hakkında alınan kararlara isyan etti.

 

MARDİNLİ  EĞİTİMCİ  SAİT KERİMOĞLU TARAFINDAN KALEME ALINAN VE DEVLET BÜYÜKLERİNE GÖNDERDİĞİ MEKTUP ŞÖYLE:


''SAYIN CUMHURBAŞKANIM,
  SAYIN BAŞBAKANIM,
  SAYIN MEB BAKANIM,
  SAYIN MARDİN VALİSİ,
  SAYIN MARDİN MİLLETVEKİLLERİ,

 Ankara Üniversitesi İlahiyat fakültesine yerleştiğim 1989 yılından bugüne kadar Vatan,Millet,Ülke sevdasıyla yanıp tutuşan, Milli ve Manevi değerlere çokça önem veren bir insan olarak hayatımın tamamını büyük bir özen içerisinde yaşadım.Öncelikle Rabbimin rızasını kazanmak için yaşadım.Sonra ailemin,dostlarımın ve insanların mutluluk için yaşadım.Bugüne kadar doğrularımla yaşadım.Millete ve İnsanlığa zarar verecek hiç bir fikir ve akıma destek olmadım.Ülkenin ve bölgenin zaman içerisinde yaşadığı Buhranlar da bile asla savrulmadım.Terörün ve İhanet şebekelerinin her zaman karşısında dik durdum.
1992 yılında bir yiğide sevdalandım.


Adı Tayyip olan bir yiğit.O gün bugündür bu sevdam artarak devam etti.Bu konuda yıllarca herkes beni aşırılıkla suçladı ama ben,Ülkem ve Milletim için bu yiğit adamı çok sevdim.1999 yılında ilk şiir kaseti çıktığı zaman hüngür hüngür ağlayarak dinlediğimi hatırlarım.Şimdiki Mardin Milletvekillerimiz o zamanlar  onu tanıyor muydu bilmiyorum! 


1990 lı yıllardan beri Fethullah Gülen Cemaatine karşıydım.Ne dini söylemleri ne siyasi duruşları ne de insani tavırlarını asla ve asla benimseyemedim.İnsanların beyinlerini uyuşturuyor ve tek tip bir insan modeli yaratmaya çalışıyorlardı.Yıllar içerisinde onlara karşı hep mücadele içerisinde oldum.Bu mücadeleye tüm Mardin şahitlik eder umarım.Zira şu an da herkes birbirinden korkuyor! Zamanında FETÖ'ye çokça destek veren Vekillerimiz,Valilerimiz,Bürokratlarımız,Partililerimiz,Kanaat önderlerimiz, İş adamlarımız ve İşşsiz olup onlar sayesinde hatırı sayılır işleri olan insanlarımız  oldu.Mardin ölçeğinde bu tiplerle hep bir mücadele içerisinde oldum.Hiç bir zaman "bunlara destek verirsem bir yerlere gelebilirim ya da ben de köşe olurum" diye bir düşünceye sahip olmadım.Mardin'de güzel İnsanlarla güzel bir mücadele verdik yıllarca! Bazen bir Vakıf, bazen de bir sendika çatısı altında ama hep aktif olarak Vatan,Millet uğrunda mücadele verdim.Bu mücadele hem Bölücü terör zihniyetine hem de bugün Ülkeye ihanet eden FETÖ zihniyetine karşı verilmiştir.

 

Peki şimdi asıl mesele geliyorum;tüm bunlar ortada iken ve buna  tüm Mardin şahitlik ederken benim FETÖ/PDY terör örgütüne üye veya iltisakla suçlanmam yani net bir ifadeyle "TERÖRİST" olarak suçlanmam ASLA VE ASLA KABUL EDEMEYECEĞİM bir husustur.
"At izi,it izine karışmıştır" diyorsunuz...
Peki bunu karıştıranlar kimler?
Bu karışıklığı yapanlar neden arasıra gerçek Fetö cülere de operasyon çekemiyorlar?

 

Vatanına,Milletine,Devletine,Milli ve manevi değerlerine bağlı bir insanı nasıl olurda "TERÖRİST" olarak suçlanmasına göz yumabilirsiniz?
Sayın Mardin milletvekilleri; kusura bakmayın ama siz daha Recep Tayyip ERDOĞAN kimdir,nedir bilmezken ben onu destekliyordum.Bugün küçük sessizliğiniz neden?
Sizi Vekil seçenlere sırtınızı dönmek neyin nesi oluyor Allah Aşkınıza????
Bana "Sabırlı ol,görevine döneceksin.bak bir sürü insan geri döndü!" diyenler var.
Görevi düşünen kim???
Yemişim görevinizi!

"TERÖRİST" olarak suçlanmayı siz bu kadar basit mi sanıyorsunuz?
İnsan Onur'u için yaşar!
İnsan şerefi için yaşar!
Bu güne kadar canını hiçe sayarak Vatanı ve Milleti için mücadele eden birine "TERÖRİST" demek ne kadar ağır bir şey, bilebilir misiniz???
Neden bugüne kadar hiç bir Koministe,Ateiste,Aleviye,Ülkücüye,Kemaliste "Sen fetöcüsün" denmedi?
Nedir kriterleriniz?
FETÖ cüleri ben mi Vekil yaptım? Ben mi Bakan yaptım? Benim suçum ne?
Sayın Yetkililer!
Bu benim için basit bir suçlama değil bu!
Görevime dönmekle "TERÖRİST" olmaktan çıkacak mıyım?
Peki bana "SEN TERÖRİSTSİN" diyenler yarın "KUSURA BAKMA" dedikleri zaman benim içimde açmış oldukları "YARA" yı  ne yapacaklar?

15 Temmuz gecesi "REİS HAYATTA Mİ?" endişesi ile kalp krizi riski ile hastaneye kaldırılan ve Reis'in sesini duyunca kolundaki serumu çıkarıp atarak meydanlara koşan insanı,"TERÖRİST" olarak suçlamak bu kadar kolay olmamalı!
Sabır gösteriyorum ama SUSAMIYORUM!
İÇİM ACIYOR!
YÜREĞİM YANIYOR!
GÜZEL ÜLKEME ÜZÜLÜYORUM!
VE BENİM GİBİ VATANPERVER BİR İNSANA "TERÖRİST" DENMESİNİ ASLA KABUL ETMİYORUM. 
Saygılarımla Arz ederim.7/1/2017?'' Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82