MARDİNLİ DARBE GAZİSİ TATLIDEDE BAŞBAKAN YILDIRIM`A TEŞEKKÜR ETTİ

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara`da Genelkurmay`ın önünde darbeci askerler tarafından ayağından vurularak yaralanan Mardinli Darbe Gazisi Mesut Tatlıdede Başbakan Binali Yıldırım`a teşekkür etti.

10.08.2016 15:38:22 0
MARDİNLİ DARBE GAZİSİ TATLIDEDE BAŞBAKAN YILDIRIM`A TEŞEKKÜR ETTİ

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da Genelkurmay'ın önünde darbeci askerler tarafından ayağından vurularak yaralanan Mardinli Darbe Gazisi Mesut Tatlıdede Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

Artuklu Haber'den Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç'a açıklamalarda bulunan Mardinli Darbe Gazisi Mesut Tatlıdede ,Darbe günü ve sonrasına dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Darbe Gazısı Mesut Tatlıdede ile Pansuman sonrasında  Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç,Mesut Tatlıdede ile Ankara'daki evinde görüşerek Duygu ve düşüncelerini sordu.

Ankara'da 15 temmuz gecesinde canı pahasına  Darbe girişiminin başladığı ilk anlarda Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile  Ateş saçan fetö terör örgütü hainleri karşısında kendi canını hiçe sayarak,vatanı için kendini feda etmek  üzere TBMM ve Genelkurnmay binalarının bulunduğu  Genelkurmay kavşağına intikal etteiğini ve  ilk anlarda 15-20 kişilik sivil bir grubun bu alanda toplandığını belirterek olay yerine kısa sürede gelen Emniyet mensuplarının Yardım Talepleri üzerine Genelkurmay Başkanlığı binasının önüne giderek,Tanklerin buradan çıkışını engellemek ve Askerleri bu girişimden vaz geçirmek üzere Kapıları açmak için  girişimde bulunduklarını tam bu arada askerlerin ateş etmeye başladıklarını belirterek darbeci askerlerin açtıkları ateş sonucunda bir kurşun sıyırarak,2.kurşun da sol ayağıma isabet etmesi sonucunda yaralanarak yere düştüm.Etrafta bulunan siviller tarafından ticari bir taksi ile Ankara Numune Hastanesine götürülerek,tedavim burada yapıldı.Ancak sol ayağıma isabet eden kurşun'un tamamen çıkarılamadığını ve Kurşun'un bir parçasını ömür boyu ayağımda taşımak zorunda kalacağım söylendi.Ben zaten Vatanım ve Demokrasiye sahip çıkmak üzere yola çıkmıştım.Şehadeti göze alarak çıktığım bu yolda,Memleketim ve Başkomutanım içim her zaman can vermeye hazırım''dedi.

Mardin Doğumlu olduğunu ve 13 Yıldır Ankara'da yaşadığını ve  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İDarbe Gazisi Mesut Tatlıdede " . Vatanım ve milletim uğruna gazilik şerefine ulaştığım için mutluyum, aslında şehit olmadığım içinde üzgünüm. Vatan müdafaası söz konusu olunca can feda olur. Bunun en büyük göstergesi tarihimizdir. Bu sebeple bu vatana her zaman canım feda olsun. Geçmiş olsun mesajlarını ileten herkese şükranlarımı sunuyorum ''Dedi.

Mesut Tatlıde ayrıca Bugün  Ak Parti Genel Merkezinde  Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın düzenlediği ve  81 ilden Ankaraya  gelen Ak Parti'nin İl Sosyal Politikalar Teşkilatına hitaben Konuşma yapan Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın yaptığı konuşmada"Şimdi Zaman Şehitlerimizin emanetine ve Gazilerimize sahip çıkma günüdür,15 Temmuz gecesi yaralanan vatandaşlarımızı ayrım yapmadan Gazi sayacağız,"diyerek bizlere sahip çıkması beni ziyadesiyle gururlandırarak,duygulandırmıştır.Sayın Başbakan'a ve Ak Parti teşkilatına,Teşekkür ediyor ve  şükranlarımı sunuyorum .''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35