MARDİNLİ BÜROKRATLAR PLATFORMU 6.TOPLANTISINDA ESKİ MARDİN MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ`İ KONUK EDECEK

Ankara`da görev yapan Mardinli Bürokratların sorunlarının konuşup,tartışıldığı,Ülke gündeminin masaya yatırıldığı ve Geleneksel hale gelen toplantıların 6.cısı 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10.00 da Point Hotel (Çukurambar)`da gerceklestirilecek.

24.04.2018 20:30:37 0
MARDİNLİ BÜROKRATLAR PLATFORMU 6.TOPLANTISINDA ESKİ MARDİN MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ`İ KONUK EDECEK

Ankara'da görev yapan Mardinli Bürokratların sorunlarının konuşup,tartışıldığı,Ülke gündeminin masaya yatırıldığı ve Geleneksel hale gelen toplantıların 6.cısı 28  Nisan  2018 Cumartesi günü saat 10.00 da  Point Hotel (Çukurambar)'da gerceklestirilecek.

 

Bugüne Kadar önemli isimleri konuk eden Ankara'da görev yapan Mardinli Bürokratlar Platformu be kez 22.dönem Mardin  Milletvekili Süleyman Bölünmez Onur Konuğu  olacak.Önceki toplantılarda Ak Parti Mardin  İl Başkanı Nihat Eri,DİKA Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ,Ak Parti Eski Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ'ı konuk eden Mardinli Bürokratlar Platformu  toplantısının bu kez onur Konuğu olarak 22.dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez ev sahipliğinde  Point Hotel (Çukurambar)'da gerceklestirilecek.

 

22.Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez ;''Öncelikle sizlerle buluşacağımız toplantılara vesile olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Bugüne kadar takdire şayan bu buluşmaları hayranlıkla yakından takip ettim. Her ay sonu yapılan dost muhabbeti ve istişare toplantısı şeklindeki kahvaltı programlarınıza başlangıcından itibaren katılımımız yönünde yapılan davetler için özellikle teşekkür ediyorum. 


          Ancak bugüne kadar çeşitli sebeplerle bu davete katılamadığımızdan dolayı şahsım ve kızım Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI adına üzüntülerimi ifade etmek istiyorum. Geleneksel hale gelen toplantılarınızın bu ay ki ev sahibi ve konuğu olarak katılacağımı bildirir, hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunar, Siz değerli hemsehrilerimizi aramızda görmekten onur duyarım.''Dedi.

 

         Mardinli Bürokratlar Platformu geleneksel hale gelen 6.sabah kahvaltısına Ankara'da görev yapan Bürokratlar Paltformu  mensupları  yanısıra Mardin-Kızıltepe ve çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Başkan Yardımcısı Edip Öner,Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Adamı Hasan Keleşoğlu da katılacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88