MARDİNLİ AFRİN ŞEHİDİ UĞUR PALANCIYI ONBİNLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye sınırındaki teröristlerin temizlenmesi kapsamında yürüttüğü ?Zeytin Dalı Harekâtı ?nda şehit olan Mardinli Jandarma Astsubay Kd. Çvş. Uğur Palancı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız?ın katıldığı tö

Mardin 2.03.2018 18:44:53 0
MARDİNLİ AFRİN ŞEHİDİ UĞUR PALANCIYI ONBİNLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye sınırındaki teröristlerin temizlenmesi kapsamında yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekâtı ’nda şehit olan Mardinli Jandarma Astsubay Kd. Çvş. Uğur Palancı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın katıldığı törende binlerce İzmirli tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

 

Ebediyete uğurlanan Afrin şehidi  Mardin'in Artuklu ilçesi Nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Kd. Çvş. Uğur Palancı için cuma namazına müteakip, İzmir Gaziemir Gülhane Camiinde cenaze töreni düzenledi. Binlerce İzmirli şehit Uğur Palancı  için tek yürek oldu.

 

 

Mardinli Jandarma Astsubay Kd. Çvş. Uğur Palancı için Gaziemir Gülhane camiinde düzenlenen törene Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve İzmir Valisi Erol  Ayyıldız’ın yansıra, Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Ege Ordusu Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, Jandarma Eski Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Milletvekilleri, Üniversite Rektörleri, askeri mülki erkân, şehit ve gazi dernekleri, Şehit Uğur Palancının  Ailesi yakınları,İzmirde yaşayan Mardinliler  ile binlerce İzmirli katıldı.
 
 
 
Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerinin ardından şehit Uğur Palancının Ay Yıldızlı bayrağımıza sarılı tabutu silah arkadaşlarının omuzlarında taşındıktan sonra tekbirler eşliğinde top arabasına konuldu. Bir süre top arabasında taşınan şehidin cenazesi Kadifekale Hava Şehitliğinde toprağa verildi.  Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan  Şehit Uğur Palancının  Kutsal emaneti olan Ay yıldızlı bayrak ile Kur’an-ı Kerim’i şehidin ailesine verdi.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

25° / 13.5°
  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00