MARDİNLİ 2 İŞ ADAMINDAN MARDİN`DE DEVRİM YARATACAK EĞİTİM YATIRIMI

Mardinli 2 iş adamı Türkiye?de sadece Ankara ve İskenderun?da bulunan Teknokent Koleji, Mardin kampüsü için girişimlere başladı

Mardin 5.08.2018 12:43:22 0
MARDİNLİ 2 İŞ ADAMINDAN MARDİN`DE DEVRİM YARATACAK EĞİTİM YATIRIMI


Mardinli 2 iş adamı Türkiye’de sadece Ankara ve İskenderun’da bulunan Teknokent Koleji, Mardin kampüsü için girişimlere başladı 

 

Önümüzdeki günlerde Mardin'de Ulusal ve Yerel Basına yatırıma ilişkin detaylı bilgilerin verileceği Proje ile Mardin'de Nitelikli ve Kaliteli Eğitimin  önü açılmış olacak.

 

Mardinli 2 iş adamı Teknokent Koleji, Mardin kampüsü için girişimlere başladı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, fen ve teknoloji lisesi, görsel sanatlar ve spor lisesi, turizm ve otelcilik lisesi, spor tesisleri, bilim sanat merkezini barındıran kolejin, bölgedeki eğitime ciddi bir katkı sağlaması hedefleniyor.

 

Nitelikli eğitim anlayışıyla 5.000 öğrenciye eğitim verme hedefiyle yola çıkan Teknokent Koleji eğitim programının ana amacını özellikle tıp, mühendislik ve bilişim alanlarında bazı temel yeterliliklerin kazandırması  oluşturmaktadır. İnovatif ve yenilikçi bir eğitim anlayışından hareketle öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite ve iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak gerekli altyapı ile lise eğimini tamamlamaları hedefleniyor.

 


Finansmanı Mardinli 2 iş adamı tarafınndan karşılanacak olan  ve 50 milyon TL’lik yatırımla Mardin’de Teknokent Koleji açılmış olacak. Artuklu Kampüsü, Aziz Sancar Kampüsü, Hüma Kampüsü, Teknokent Yaşam Kompleksi ve El Cezeri Kampüsü adlarıyla 5 farklı kampüsü içeren kolejin sadece Mardin’den değil, çevre illerden de öğrencilere  ev sahipliği yapması bekleniyor. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19