MARDİN'İN SAVUR İLÇESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Mardin'in Savur ilçesinde doğalgaz ağı genişlemeye devam ediyor. Çalışmaların son hızla devam ettiği ilçede Kaymakam Fatih Çevik çalışmaları yerinde izledi.

Mardin 27.10.2023 10:06:00 0
MARDİN

Mardin'in Savur ilçesinde  doğalgaz ağı genişlemeye devam ediyor. Çalışmaların son hızla devam ettiği ilçede Kaymakam Fatih Çevik çalışmaları yerinde izledi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Altyapı Koordinasyon Merkezi tarafından Mazıdağı ve Savur ilçelerinden alt yapı çalışmaları  son hızla devam ediyor.

 

Lise caddesinden başlanan doğalgaz çalışmalarının ardından, İlçe merkezinde kademeli olarak ilerleyen ve ilçe  halkının uzun süredir beklediği doğalgaz hattı döşeme çalışmaları köprü başından başlayarak ilçe genelinde toplam 4,5 kilometrelik ek doğalgaz hattı yapım çalışmalarına başlandı.

 

Savur Kaymakamı ve Belediye Başkanı  Fatih Çevik konuyla ilgili şunları söyledi:

 

“İlçemiz cadde ve sokaklarında doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bu çalışma sürecinde vatandaşlarımız belki sıkıntı çekebilirler. Ancak doğalgaz çalışması bitiminde doğalgaz verilmesi ile bu sıkıntılar son bulacaktır. Doğalgaz kullanımı ile birlikte özellikle de  daha temiz bir hava ortamında yaşayacağız. Projelerimiz arasında önemli yere sahip doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız. Hizmetlerimizde ve projelerimizde halkımızın refahı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19