MARDiN`İN ``SAKLI CENNET``İ GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKIYOR

Mardin ilinin Bağları ile Ünlü Zınnar Vadisi Yeşilliği ve Bostanları ile Ünlü bu Vadisi,``SAKLI CENNET``i ile herkesi büyülüyor

Mardin 14.10.2014 17:54:32 0
MARDiN`İN ``SAKLI CENNET``İ GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKIYOR

Mardin ilinin Bağları ile Ünlü  Zınnar Vadisi Yeşilliği ve Bostanları ile Ünlü bu Vadisi,``SAKLI CENNET``i ile  herkesi büyülüyor. Mardine 4 km uzaklıktaki Zınnar Vadisinde kurulan ailelerin gönül rahatlığı ile gidip dinleneceği kahvaltısından ve zengin menüsünden istifade edebileceği Mardin Manzaralı Zınnar Vadisinin Şifa veren havası ve gönüllere işleyen eşsiz manzarasında kurulan ``Saklı Cennet ``Mardin Yöresel yemekleri ve Organik kahvaltıları  ile Canlı müzik doğal yaşam alanı ile Kalabalık Ortamlardan kaçmak isteyen herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Muhteşem havası, nezih ortamı ve güleryüzlü hizmet sunan personelleri ile müşteri bekleyen ``SAKLI CENNET`` burayı tercih eden  vatandaşların haklı övgülerine mazhar oluyor. Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gidilebilen Mekanı  mutlaka görmelisiniz. Çöl gibi bir yerde vaha bulmak gibi bir şeydir. 

Turizmin getirisini kavrayan vatandaşlar bu konuda yatırımlarda bulunmayı da ihmal etmemiş. Arabanızı park ettikten sonra  Mardin Manzaralı, Canlı Müzik Eşliğinde vereceğiniz, Mardin`e özgü yemek siparişlerinizi yerken kendinizi rüyada hissedeceğiniz Mekan da En güzel anları yaşamanıza vesile olacak.

Yerli ve Yabancı Turistlerin de uğrak yeri olmaya aday olan ``SAKLI CENNET`` herkesi sorgusuz, sualsiz kabul etmeğe ve ağırlamaya Hazır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler:
25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00