MARDİNFED BAŞKANI BİTER`DEN ``TEŞEKKÜR``AÇIKLAMASI

Mardinfed Genel Başkanı İbrahim Biter 5-8 Şubat 2015 Tarihleri arasında İstanbul Feshanede düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri`nde elde edilen başarı ve gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mardin 10.02.2015 01:01:39 0
MARDİNFED BAŞKANI BİTER`DEN ``TEŞEKKÜR``AÇIKLAMASI

Mardinfed Genel Başkanı İbrahim Biter 5-8 Şubat 2015 Tarihleri arasında İstanbul Feshanede düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri'nde elde edilen başarı ve gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bir  mesaj yayınladı.

MARDİNFED Genel Başkanı İbrahim Biter yayınladığı mesajında şunları söyledi:''

Uzun ve meşakketli bir hazırlık döneminden sonra, Mardin için şimdiye kadar hazırlanmış en büyük etkinlik olma özelliğini taşıyan " MARDİN TANITIM GÜNLERİ " nin bıraktığı izler, sizlerin eseri olma özelliği taşımaktadır sevgili hemşehrilerim. Daha bir yıllık bir oluşum olan Federasyonumuzun, bu kadar kısa sürede bir çok büyük organizasyona imza atması, içimizdeki özlem ve ihtiyaç duygusunun dışa vurumudur. Amacımızın birlik ve beraberliğimizi her zaman ve her yerde daim kılmak olduğunu Feshanedeki etkinlikte bir kez daha göstermiş, Mardin'li olmuş olmanın gururunu bir kez daha fazlasıyla yaşamış olduk. Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz " MARDİN TANITIM GÜNLERİ " nin ilk'inde, oluşumundan bitimine kadar emeği geçen herkese, her kuruma özellikle gelip ziyaret eden herkese yürekten teşekkür ederim.

İbrahim Biter 
Mardinfed Genel Bşk.
( Yönetim Kurulu Adına )''Dedi.

Mardinfed'in Organizasyonunda İstanbul Feshanede düzenlenen ve Ziyaretçi rekoru kırılan ''Mardin Tanıtım Günler''nde önemli bir başarı yakalandı.

5-8 Şubat tarihleri arasında açık olan Etkinlikleri 1.200.000 Civarinda ziyaretçİ tarafından   ziyaret ettiği açıklanan Etkinlikler,Ziyaretçi rekorunun kırılmasının yanı sıra,Gerek yazılı,Gerek se Görsel Basında,Mardin Haberlerine ve Tanıtım Günleri etkinliklerine haber olarak  yer verilmesi yakalanan başarının en önemli göstergelerinden biri.

Adeta bir Müzik Festivaline dönüşen Tanıtım Günleri Etkinlikleri,Yoğun ilgi  görerek , Mardin Müziğinin yüzbinlerce kişi tarafından büyük beğeni ile  dinlenmesi sonucunda  Mardin'e sempati duyulmasına önemli katkı sağlayarak,Adeta bir festival havsında etkinliklerde kaynaşma sağlanması,Mardin'e olan ilgi ve sevginin artmasına da zemin sağladı.

Kısacası her yanı ile övgüye değer bir Tanıtım Organizasyonunu büyük bir başarı ile Gerçekleştiren ve emeği geçen Herkese Artuklu Haber Ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz..

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04