MARDİN'DE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE BÖLGE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Mardin Valisi Demirtaş, Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Mardin 12.01.2023 10:27:00 0
MARDİN

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı kapsamında video konferans (VKS) aracılığıyla çevrimiçi olarak düzenlenen bölge değerlendirme toplantısına katıldı.

 

Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı kapsamında metamfetamin maddesi ile mücadelede küresel ve bölgesel gelişmeler, yeni yöntemler, başarılı uygulamalar vb. Diğer konuları içerecek ve il/ilçe teşkilatlarının farkındalığını artırmak amacıyla Diyarbakır Valiliği koordinesinde Mardin, Adıyaman, Batman, Gaziantep, Hakkari, Kilis, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinin Vali/Vali Yardımcısı ve ilgili kurum yetkililerinin katılımı ile Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Diyarbakır Valisi Ali ihsan Su tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından toplantı; katılım sağlayan illerin sırasıyla sunum yapmalarıyla devam etti.Metamfetamin ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların tüm yönleriyle ele alındığı toplantı; yapılan görüş alışverişi ve değerlendirmeler sonrası son buldu.

 

Toplantıya Mardin  Valisi Mahmut  Demirtaş başkanlığında, Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ, Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve ilgili kurum amirleri  katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33