MARDİN'DE 'TEMEL EĞİTİMDE 10 BİN OKUL PROJESİ'NİN İŞTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında bir dizi toplantı ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay MORKOÇ ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR'in katılımıyla toplantı düzenlendi.

Mardin 30.07.2022 08:49:00 0
MARDİN

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında bir dizi toplantı ve inceleiştişare melerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Temel Eğitim Genel Müdürü  Tuncay MORKOÇ ve İl Milli Eğitim Müdürü  Murat DEMİR'in katılımıyla  iştişare toplantısı düzenlendi.Toplantıya; İMardinde görev yapan lçe Milli Eğitim Müdürleri , İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları  İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri  ve ayrıca il  genelindeki Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı tüm okulların yöneticileri de katılım sağladı.

 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat DEMİR'in açış konuşması ile başladı. Konuşmasında Mardin ilinin genel durumunu sayısal veriler ile açıklayan Müdür Demir proje kapsamında Mardin iline  sunulan katkılardan bahsetti.  Proje kapsamında 182 anasınıfı, 448 kütüphane, 294 takım anasınıfı donatım malzemesi sağlanmış, ayrıca 129 anasınıfının onarımı ve 196 okulun iyileştirilmiş olmasından söz eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; ''Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Mardin ilimize sunulan bu imkânlardan ötürü Genel Müdürümüz başta olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür ederim''dedi.

 

Ardından Genel Müdür  Tuncay MORKOÇ; Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında Mardin iline kazandırılan ve kazandırılmaya devam edilen anaokulu, atölye, kütüphane ve eğitim materyali destekleriyle Temel Eğitim ortamlarının iyileştirilmesinin hep birlikte gerçekleştirileceğini ifade eden konuşmasında Mardin'in tüm ilçelerindeki okullara ait sayısal veriler sunarak dinleyicilerle etkileşimli bir şekilde sunumunu gerçekleştirdi. Özellikle Halk Eğitimi Merkezlerinin desteğiyle öğrenci ve velilere yönelik eğitimlerin artırılması gerektiğine değinen MORKOÇ, gerçekleştirdiği sunumun ardından dinleyicilerden sorular alarak tek tek cevapladı.

 

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamına alınan okullarımızın mevcut durumlarının görüşüldüğü toplantıda Mardin genelinde yapılan ve yapılacak çalışmalar tüm detaylarıyla ele alındı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56