MARDİN'DE MEZOPATAMYA VASINA KARŞI SİNEMA KEYFİ DEVAM EDİYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Açık Hava Sineması’nın bu haftaki filmi “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” oldu.

3.09.2022 10:51:00 0
MARDİN

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mezopotamya Ovası’na karşı sinema keyfi aralıksız olarak devam ediyor.  Mardin Büyükşehir Belediyesince düzenlenen Açık Hava Sineması’nın bu haftaki filmi “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” oldu.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Tarihi Kasimiye Medresesinin alt tarafinda yaklasik bin metrekare alan üzerine bereketli Mezopotamya Ovasi’na karsi kurulu olan açik hava sinemasinda modern oturma alanlari, peyzaj çalismasi ve etkinlige araçlariyla gelen vatandaslar için otopark alani olusturularak vatandaşlara açık havada sinema keyfi imkanı sağlandı..

 

5 Ağustos 2022 'tan itibaren Kasımiye Medresesi’nin alt tarafında gösterime sunulmaya ya başlanan  ve Cuma akşamlarında Açık Hava Sinema  keyfi yaşatan Mardin Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor.

 

Her hafta Cuma günleri, Mezopotamya Ovası’na karşı sinema izlemeye gelen  vatandaşlar ı büyülü bir atmosferin içine çeken ortamda , modern oturma alanları ve peyzaj çalışması halkın  güzel bir ortamda film izleyebilme imkanı bulmasına olanak sağlandı.

 

 Yaz aylarının vazgeçilmezi olan Açık Hava Sineması’na tüm  Mardinlilerin davetli olduğunu belirten yetkililer,Etkinliğe katılacak vatandaşlar  için ücretsiz servislerin  MBB Gençlik Merkezi önünden hareket ettiğini de açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00