MARDİN'DE İLK ÖĞRETİM HAFTASI COŞKU İLE KUTLANDI

Mardin'de İlköğretim Haftası dolayısıyla Hükümet Konağı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Mardin 14.09.2022 12:03:00 0
MARDİN

Mardin'de İlköğretim Haftası dolayısıyla Hükümet Konağı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü   Murat DEMİR tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

 

Artuklu Elifana Mehmet Konuş İlkokulu'nda  gerçekleştirilen  İlköğretim Haftası Kutlama Programı'na Mardin  Valisi  Mahmut DEMİRTAŞ, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü  Cevdet VURAL, Artuklu Kaymakamı   Mesut TABAKCIOĞLU, Artuklu Belediye Başkanı  Mehmet TATLIDEDE ile öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

 

Elifana Mehmet Konuş İlkokulu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda ,Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, İlköğretim Haftası münasebetiyle bir konuşma   gerçekleştirdi. Akabinde Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü  Cevdet VURAL ve Mardin  Valisi  Mahmut DEMİRTAŞ  birer konuşma  gerçekleştirdi. Öğrenciler  tarafından günün anlam ve önemine dair şiirlerin okunmasının ardından 4.sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimne çiçek sundu. Program, Anafartalar Ortaokulu öğrencilerini hazırlamış oldukları halk oyunları gösterisini sunmasıyla sona erdi..

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19