MARDİN`DE GENÇ GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyette bulunan Gençlik Merkezi tarafından başlatılan Genç Girişimcilik Programını tamamlayan kursiyerler, düzenlenen törenle sertifikalarını Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz'den aldı.

Polisiye Haberler 29.01.2014 21:57:41 0
MARDİN`DE GENÇ GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyette bulunan Gençlik Merkezi tarafından başlatılan Genç Girişimcilik Programını tamamlayan kursiyerler, düzenlenen törenle sertifikalarını Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz’den aldı.


Düzenlenen törende; Devletimizin ve Bakanlıklarımızın özellikle gençlere ve girişimcilere yönelik çok ciddi teşvikleri olduğunu söyleyen Vali Dr. Ahmet Cengiz “Sadece iş kurma anlamında teşvikler değil ya da onları hayata hazırlama noktasında değil, işe sahip olduktan ve bir iş kurduktan sonra da ayaklarının üzerinde durmalarını sağlamak için esnafımıza, tüccarımıza, iş adamlarımıza çok ciddi destekleri var.Ayrıca Mardin, bu tür desteklerde en cazip illerden bir tanesi. Dolayısıyla Mardin’de iş yapmak kolay ve de cazip” dedi.


Vali Dr. Ahmet Cengiz konuşmasını Çinlilerin “Gülümsemeyi bilmiyorsanız, dükkan açmayın!” atasözüyle tamamladı.


Sertifika törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin, Mardin KOSGEB Müdürü Serdar Altan ve Gençlik Merkezi Şube Müdürü M. Nezir Akhun da katıldı.


Ayrıca Gençlik Merkezinde voleybol öğrencilerini antremanda ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Cengiz, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Gençlik Merkezi’nden ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30