MARDİN'DE EMEKLİ ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Mardin'de 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası münasebetiyle emekli öğretmenler evlerinde ziyaret edilerek öğretmenlere tebrik ve teşekkür edildi.

Mardin 29.11.2022 16:09:00 0
MARDİN

Mardin'de  24 Kasım Öğretmenler Günü ve Haftası münasebetiyle emekli öğretmenler  evlerinde ziyaret edilerek öğretmenlere tebrik ve teşekkür edildi.

 

İlk olarak rahatsızlığı sebebiyle evde tedavi gören ve 41 yıl boyunca eğitim öğretim hizmetinde bulunmuş emekli öğretmeni Hakkı Ece'yi evinde ziyaret eden Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,  ile Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Emin Duyan  öğretmenin  Öğretmenler Günü'nü tebrik ederek kendisine şifa temennilerinde bulundu.

 

Ardından emekli öğretmen  Mücessem Çiçek'i evinde ziyaret eden Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,  ile Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Emin Duyan  öğretmene meslek hayatı boyunca vermiş olduğu emekler vesilesiyle teşekkür ederek kendisinin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

 

Ziyareti esnasında ziyaret edilen emekli öğretmenler ile  hasbihal ederek onların öğretmenlik anılarını dinleyen ve mesleki deneyimlerinden istifade eden İl Müdürümüz, "Emekli öğretmenlerimiz; ömürlerini güzel nesiller, hayırlı evlatlar ve iyi vatandaşlar yetiştirebilmek adına vakfeden kıymetlilerimizdir. Bugün hepimiz öğretmenlerimiz sayesinde iyiyi, doğruyu ve güzeli biliyor; bu değerlerden ayrılmamak için gayret ediyoruz. Onların rehberliği ve hayatımızda bıraktığı izler sayesinde önümüzü görüyor ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Her ne yaparsak yapalım bizleri yetiştiren öğretmenlerimizin haklarını ödeyemeyeceğimizi biliyoruz ama onların olmamızı istediği gibi insanlara faydalı ve iyi fertler olmaya çalışarak öğretmenlerimizi mutlu edebileceğimizin de farkındayız. Bu sebeple yine onların insani ve mesleki tecrübelerinden istifade ediyor ve çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00