MARDİN`DE EĞİTİMCİLER GURS VADİSİNDE TOPLANDI

Mardin Valisi Dr. Ahmet CENGİZ'in talimatı doğrultusunda planlanan Mardin Eğitim Çalıştayı öncesi Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU'nun bakanlığında Kızıltepe'de bir araya gelen eğitimciler eğitim sorunlarını masaya yatırdı.

Polisiye Haberler 28.08.2013 19:17:44 0
MARDİN`DE EĞİTİMCİLER GURS VADİSİNDE TOPLANDI

Mardin Valisi Dr. Ahmet CENGİZ’intaliamtıi doğrultusunda planlanan Mardin Eğitim Çalıştayı öncesi  Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU’nun bakanlığında Kızıltepe’de bir araya gelen eğitimciler eğitim sorunlarını masaya yatırdı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim BAHÇIVANCI’nın ev sahipliğinde Gurs Vadisi Yüceli Köyü İlköğretim okulunda düzenlenen toplantıya, İlçemizin Milli Eğitim Müdürleri ile İl Milli Eğitimdeki Müdür Yardımcıları ve bazı Şube Müdürleri katıldılar.
    Eylül ayında  yapılacak olan eğitim çalıştayı öncesi hazırlık çalışmalarının gözden geçirilmesinin yanı sıra; Mardin’deki Eğitim ve Öğretim faaliyetlerinden, yatırım ve onarımlara varana kadar birçok konunun gündem maddesi görüşülüp tartışıldığı toplantı yaklaşık üç saat sürdü.

    Toplantı sonunda konuşan Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU, toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, “İlimizin eğitim sorunları ve durumunu görmek üzere her ay farklı bir ilçemizde toplanarak sorunlarımızı konuşup, durumumuzu gözden geçirme imkanı b
uluyoruz. Önümüzdeki ay başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılının yanı sıra yapılacak eğitim çalıştayı öncesine denk gelmesi açısından bugünkü toplantımız oldukça önemliydi. Arkadaşlarımızla eğitim ve öğretimi konuştuk. Toplantıya ev sahipliği yapan Kızıltepeİlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim BAHÇIVANCI’ya teşekkür ediyoruz” dedi.


KIZILTEPE KAYMAKAMI ERDOĞAN TURAN ERMİŞ DE TOPLANTIYA KATILDI

    Kızıltepe Kaymakamı olarak görevine yeni başlayan  Kaymakam Erdoğan Turan ERMİŞ’in de toplantının yapıldığı köye gelerek eğitimcilerle tanıştı.
Kendisinin de bir öğretmen çocuğu olduğunu ve eğitim konusunu çok fazla önemsediğini belirten Kaymakam ERMİŞ, Kızıltepe’deki mevcut eğitim sorunlarını ortadan kaldırmak için eğitimcilerle birlikte ortak çalışacağını söyledi.
Toplantı sonunda köyün mesire alanında Kaymakam Erdoğan Turan ERMİŞ ile birlikte çay içen eğitimciler, eğitim sorunları üzerinde aldıkları notları tartışmaya devam etti.


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30