MARDİN'DE EĞİTİM ALANINDA YAŞANAN BAŞARISIZLIK MASAYA YATIRILDI

Midyat ilçemizde gerçekleştirilen Eğitime Destek Platformu toplantısında ,Mardin'de Eğitim alanında yaşanan başarısızlıklar masaya yatırıldı.

Mardin 28.10.2023 11:59:00 0
MARDİN

Midyat ilçemizde gerçekleştirilen Eğitime Destek Platformu toplantısında ,Mardin'de Eğitim alanında yaşanan başarısızlıklar masaya yatırıldı.

 

Mardin'in Midyat ilçesinde, Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde başlayan, Üç gün boyunca devam edecek olan ‘Eğitimde Mükemmeliyet Şurası’nda, tematik sempozyumlar, eğitimin sorunlarının masaya yatırılarak çözümlerin aranacağı çalıştaylar, sosyal etkinlikler ve kültür gezisi programları da yer alan çalışmalarda, Mardin ili genelinde yaşanan başarsızlık,masaya yatırılacak.

 

Şura açış programına, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz,Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin Vali Yardımcısı Hasan Kurt, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Artuklu İlim ve Medeniyet Vakfı Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Alp, Artuklu İlim ve Medeniyet Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Talip Alp, kurum yöneticileri, sivil toplum temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve ülkemizin farklı şehirlerinden şurayı takip etmek üzere Midyat’a gelen misafirler katıldı.

 

Toplantıda,Mardin ilinde yürütülen   eğitime dair çalışmalar ve eğitimin niteliğini arttırmak ve sürece ivme katmak amacıyla yapılabilecek çalışmalar değerlendirilerek.Eğitimde başarının arttırılmasına yönelik kararlar alınması bekleniyor.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN

  •  


 

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19