MARDİN'DE DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ KUTLANDI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle özel öğrencileri makamında ağırladı.

Mardin 21.03.2023 12:26:00 0
MARDİN

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle özel öğrencileri makamında ağırladı.

 

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Emin Duyan, Artuklu Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü  Mesut Adıyaman,  Down Sendromlu öğrencileri  ve rehberlikleriyle her zaman güler yüzlü öğrencilerin yanında olan   öğretmenlerini  ; 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nü Mardin İl Milli Eğitim Müdürü   Murat Demir ile sohbet ederek, pasta keserek ve hatıra fotoğrafı çektirerek kutladı.

 

DOWN sendromlu Öğrencileri misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Demir ; "Bu tür özel günlerin, bireysel ve toplumsal olarak hatırlanması; çeşitli etkinliklerle hem bireysel hem de toplumsal farkındalık sağlanması açısından gerçekten çok önemli. Hepimizin hayatına farklılık ve güzellik katan, güler yüzlü, sevimli ve değerli özel evlatlarımız; özellikle biz eğitim ailesinin her zaman gündeminde. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm kaynak ve imkânlarımızla özel eğitimi destekliyoruz. Artuklu Cemil Tutaşı Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz, özel eğitim kurumlarımız ve tüm paydaşlarımızla koordinasyon ve iş birliği içinde hareket ederek özel öğrencilerimizin eğitim öğretimin tüm imkânlarından en iyi şekilde faydalanmaları çabasındayız. Bu hususta özellikle özveri ile çalışan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin değerli velileri başta olmak üzere gönülleri ve gayretleriyle yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19