MARDİN'DE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ZAFERİ COŞKU İLE KUTLANDI

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylamasında sonuçların netleşmesinin ardından Mardin'de AK Partililer il Başkanlığı önünde kutlama yaptı.

Mardin 30.05.2023 10:55:00 0
MARDİN

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci  tur oylamasında sonuçların netleşmesinin ardından Mardin'de  AK Partililer il Başkanlığı önünde kutlama yaptı.

 

AK Parti Mardin İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalık, daha sonra yürüyerek  Bazı partililer de araç konvoyu oluşturarak kent merkezinde tur attı. Ak Parti il Başkanlığı önünde  toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti İl Başkanı Vahap Alma , "Yarın Türkiye siyasetinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bizler 'Türkiye Yüzyılı' olarak bu seneye başladık. Bu, Türkiye için ak bir yüzyıl olacak. Daha önce dedik ki 'Öyle bir kazanacağız ki, karşımıza çıkmaya cesaret edemeyecekler'. Yarından itibaren göreceksiniz muhalefette siyaset sil baştan yazılacak. Onlar kendi içlerinde uğraşadursunlar. Bizim görevimiz Türkiye'yi olduğu yerden  kat kat ileri götürmek. Durmak yok,Yola devam " dedi

 

Ellerinde Türk bayrakları ile Ak Parti bayrağı taşıyan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehinde sevgi gösterilerinde bulundu. 

 

Ak Parti Mardin il binasında seçimi takip etmek üzere bulunan Ak Parti Mardin il Başkanı Vahap Alma,Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç,Ak Parti Artuklu ilçe Başkanı Serdal Bağış,Ak Parti Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede tebrikleri kabul etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00