MARDİN`DE ÇEKİLEN DİZİLERE BÜYÜK DARBE

Yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül`ün üstlendiği Aşkın Dili Yok adlı dizinin çekimleri ertelendi. Kobani`de yaşananlardan dolayı yapılan protestolara Aşkın Dili Yok dizisinin set ekibi de katıldı. Yaşananların ardından dizinin çekimleri ertelendi. Başrolleri

Mardin 11.10.2014 11:55:55 0
MARDİN`DE ÇEKİLEN DİZİLERE BÜYÜK DARBE

Yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül`ün üstlendiği Aşkın Dili Yok adlı dizinin çekimleri ertelendi. Kobani`de yaşananlardan dolayı yapılan protestolara Aşkın Dili Yok dizisinin set ekibi de katıldı. Yaşananların ardından dizinin çekimleri ertelendi.Ayrıca  Başrollerinde Alp Erkin, Erol Aksoy, İlker Aksum`un yer aldığı  ve Çekimleri Mardin`de gerçekleştirilen Kadim Dostum dizisinin çekimleri, oyuncuların oyuncuların ve çekim ekibinin güvenliği nedeniyle iptal edildi.

Tüm yurtta devam eden Kobane gösterileri, çekimleri Mardin`de devam eden Kadim Dostum dizisi ekibini fena etkiledi. Ekip 1 haftadır otelde mahsur kaldı

 Set arabaları taşlanan ve saldırıya uğrayan `Kadim Dostum` set ekibi, gündüz zor şartlarda çalışıp, gece çekimlerini yapamaz halde gelmişlerdi. Set ekibinin yaşadığı olaylar üzerine, Mardin Artuklu Belediye Başkanı Sevinç Bozan sette ziyaret etti. Bozan, sürecin çok zor olduğunu ve ekibe yapılan bu davranıştan büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Set ekibi 10 gün daha çalışıp, 9. bölümü çektikten sonra dizi Fox TV ekranlarına veda edecek.
Çekimleri Tatvan`da yapılan ve yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül`ün üstlendiği Aşkın Dili Yok dizisinin setinde Kobani`ye destek verildi.Başrollerinde Deniz Çakır ve Yiğit Özşener`in yer aldığı Aşkın Dili Yok dizisinin setinde açılan pankartta Türkçe ve Kürtçe "Diren Kobane" yazıldı.
Mardinde çekilen ve Yönetmenliğini Mahsun Kıtrmızıgül`ün yaptığı ``KADİM DOSTUM``Dizisi değişik formatı ile Konusu ile Seyircilerden büyük ilgi Görmüş Mardin`e ve Mardinliiye farklı bakış açısı ile yaklaşan bu dizi Mardin`in Kültürünü ,Yaşamını Gerçekçi bir biçimde seyiirciye yansıtarak,Mardin ilinin kötü Tanıtımını yapan Dizileri Tİ`ye almıştı.


Mahsun Kırmızıgül`ün senaryosunu yazdığı Kadim Dostum dizisinin ise gece çekimleri iptal edildi. Mardin`de çekilen Kadim Dostum dizisi yaşanan olaylardan dolayı sıkıntılı anlar yaşayan dizi ekibi Tüm yurtta devam eden Kobane gösterileri, nedeniyle çok zor anlar yaşadı, Ekip 1 haftadır otelde mahsur kaldı.Set ekibi 10 gün daha çalışıp, 9. bölümü çektikten sonra dizi Fox TV ekranlarına veda edecek.



25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00