MARDİN,AK PARTİ MART AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Mart ayı Danışma Meclisİ toplantısı düzenlendi.Mardin Erdoba Elagance otelde toplanan mart ayı danışma Toplantısına Ak Parti Genel Başkanı Ekrem Erdem'de katıldı.

Mardin 21.03.2014 16:47:56 0
MARDİN,AK PARTİ MART AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

 Ak Parti İl Başkanlığı  tarafından Mart ayı Danışma Meclisİ toplantısı düzenlendi.Mardin Erdoba Elagance otelde toplanan mart ayı danışma Toplantısına Ak Parti Genel Başkanı Ekrem Erdem’de katıldı.

Mardin Erdoba Elagance otel’de düzenlenen Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem ERDEM, AK Parti Mardin Milletvekili, Eski İçişleri Bakanı Muammer GÜLER, TBMM Dilekçe Komisyon Başkanı ve Mardin Milletvekili  Gönül Bekin Şahkulubey,Mardin Milletvekili  Abdurrahim AKDAĞ, Mardin İl Başkanı İbrahim FİDE, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu,Ak Parti Belediye Başkan adayları,Artuklu İlçe Başkanı Medeni ÇELİK, Ak Parti İlçe Başkanları Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Yerel seçimlerin önemine değinen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı  Ekrem Erdem, AK Parti`nin karalama kampanyalarıyla karşı karşıya olduğunu belirterek 30 Mart Yerel Seçimlerinin önemine dikkat çekti.Ekrem Erdem sözlerine şöyle devam etti:

"Sözde bu seçim yerel yönetimler seçimi ama bu seçim sizin de izlediğiniz gibi yerel seçimlerden çok daha öte, çok daha manalı anlamlar ifade ediyor" dedi.

Ekrem Erdem, meydanlarda belediyeler ve şehirlerin konuşulmadığını, özellikle birtakım partiler ve yapıların kendilerine karşı ciddi kampanya içinde olduklarını, onlar karaladıkça milletin liderine, partisine sahip çıkmaya devam ettiğini dile getirdi.

Her seçimde oylarını artırdıklarını aktaran Erdem, AK Parti`nin hayal edilemeyen hizmetlere imza attığını anlattı.

Herkesin eşit şekilde sağlık hizmetlerinden faydalandığına dikkati çeken Sayın Ekrem Erdem, şöyle konuştu:

"Gerçekten muhteşem işler yaptık. Yaptığımız için de bugün gururla ve onurla aranızdayız. Alın akıyla, baş dikliğiyle Allah`a şükrüler olsun ki huzurlarınızda bulunuyoruz. Türkiye`yi büyütüyoruz, geliştiriyoruz. Türkiye, G20 üyesi. Yani dünyada ekonomisi en büyük 20 ülkeden bir tanesi, 17. Ülkeyiz." Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04