MARDİN VALİSİ,CENGİZ ,KARANTİNA BÖLGESİNDE

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz Geçen Hafta içerisinde Sokak köpeklerin saldırısına uğrayan ve yaralanan vatandaşları Kaymakam Ahmet Demirci ile birlikte evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, olayla ilgili bilgi ald

Polisiye Haberler 10.06.2013 12:59:52 0
MARDİN VALİSİ,CENGİZ ,KARANTİNA BÖLGESİNDE

Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz Geçen Hafta içerisinde Sokak köpeklerin saldırısına uğrayan ve yaralanan vatandaşları Derik Kaymakamı  Ahmet Demirci ile birlikte evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, olayla ilgili bilgi aldı.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere İlçe ziyaretleri devam eden Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Derik ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Dr. Ahmet Cengiz`i, Derik Kaymakamı Ahmet Demirci, İlçe Garnizon Komutanı Haluk Saygılı, Derik Belediye Başkanvekili Doğan Özbahçeci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ve Kurum amirleri karşıladı.

Derik Kaymakamı Ahmet Demirci’den Derik ilçesinin tarihi, kültürü ve ilçenin sorunları ile ilgili brifing aldıktan sonra Kaymakamlıkta Kurum Amirleri ile toplantı yapan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Devlet olarak; sevginin, kardeşliğin ve barışın hâkim kılınması yönünde üstlerine düşen görevi mutlaka yerine getireceğini söyledi.

Vali Dr. Ahmet Cengiz; “Huzuru, kardeşliği ve barışı bozanlara karşı da devlet olarak gereken tedbirleri alacağız. Devlet olarak, kamu olarak Barışın teminatı olacağız. Mardin’in bir barış adası olması yönünde devlet olarak vatandaşımızın hizmetinde olacağız" dedi.

Daha sonra, esnafı gezerek sorunlarını dinleyen Vali Dr. Ahmet Cengiz, ilçede bulunan Ermeni Kevork Kilisesini ve inşaatı süren Namık Kemal İlköğretim okulunu ziyaret etti. Yolda karşılaştığı çocuklara şeker ve çikolata veren Vali Dr. Ahmet Cengiz, Derikli bayanların ikram ettiği Tandır ekmeğinden yedi.

Sokak köpeklerin saldırısına uğrayan ve yaralanan vatandaşları Kaymakam Ahmet Demirci ile birlikte evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, olayla ilgili bilgi aldı.
Vali Dr. Ahmet Cengiz, incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00