Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'dan ''3 Aralık Dünya Engelliler Günü" Mesajı

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Mesaj yayınladı.

Mardin 2.12.2023 18:04:00 0
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun

Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun'un "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla  Mesaj yayınladı.Mardin Valisi Tuncay Akkoyun mesajında şunları söyledi;

 

‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal bilincimizi kuvvetlendirmek adına, engellilerin hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitesini yükseltecek, yeni adımların atılmasına vesile olmasını diliyorum.


Toplumun ayrılmaz bir parçası olarak hayatın tüm alanlarında yer alan engelli kardeşlerimiz, sanat, siyaset, eğitim, spor ve iş dünyasında elde ettikleri nice başarılarla bizleri gururlandırmaktadır.


Sergiledikleri bu başarıların her daim artarak devam etmesini diliyorum.


Özel gereksinimli bireyler için yaşamın her alanında iyileştirici çabalar göstermek, sadece onların ve ailelerinin değil hepimizin ortak sorumluluğudur.


Bizler “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışı ile hareket eden ve insanı “Yaradılışların en şereflisi” olarak gören inancın ve geleneğin mensuplarıyız.


Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Engelliler Günü’nün daha güzel bir yaşam idealimize güç vermesini temenni ediyorum. Bir gün değil her gün Engelli kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.


3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü tebrik ediyorum. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00