MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN SAVUR İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Savur ilçesini ziyaret etti.

Mardin 14.09.2023 11:33:00 0
MARDİN VALİSİ  TUNCAY AKKOYUN SAVUR İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Savur ilçesini ziyaret etti.

 

Vatandaşların beklentilerine cevap vermek amacıyla Mardin Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve kamu kurumları tarafından devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçe ziyaretlerini sürdüren Vali Akkoyun, bu kapsamda ilk olarak Savur Kaymakamlığını ve Belediyesi’ni ziyaret etti. Kaymakam/Belediye Başkan V. Fatih Çevik ve ilgili kurum müdürleri ile beraber ilçenin değerini artıracak yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunarak ilçenin genel durumu, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Daha sonra Savur ilçesinde istihdam hareketliliği ve ilçenin ekonomisini canlandıran, aynı zamanda bir istihdam alanı oluşturarak Savur'un gençlerine iş imkanı sunan tekstil Fabrikasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Ardından Savur ilçesinde ki kamu yatırımlarını yerinde incelemeye devam etti.

 

Köyü taş yapılarıyla dikkat çeken, eski bir Süryani Köyü olan Dereiçi Savur (Killit) Köyü’nü ziyaret eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun,  sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Son olarak Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam etti. Esnafı ziyaret ederek, talep ve isteklerini dinleyen Vali Akkoyun’a incelemeleri sırasında Kaymakam ve Belediye Başkan V. Fatih Çevik ve diğer ilgili kurum amirleri eşlik etti. Sayın Valimiz esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, onların taleplerini dinledi. Esnaflara bol bereketli işler, vatandaşlara sağlık dolu günler temennisinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19