Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesini Ziyaret Etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Mardin 13.02.2024 15:18:00 0
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesini Ziyaret Etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Ömerli İlçesine bağlı kırsal Yaylatepe Mahallesine giden Mardin Valisi Tuncay Akkoyun , İlçe Kaymakamı Kerem Türker, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, mahalle muhtarı Mehmet Şerif Arslan ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

 

Yaylatepe Mahallesi Taziye evinde vatandaşlarla sohbet ederek hasbihal eden Mardin Valisi Tuncay Akkoyun , Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay Akkoyun, ihtiyaç ve taleplerini görüştü. Semt Halı Sahasında incelemelerde bulunarak mahallede belirlenen ihtiyaçların bir an önce giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Yaylatepe Mahallesinden sonra Kayaüstü Mahallesini ziyaret eden Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ,, mahallesi ile ilgili muhtar Abdulhamit Emen'den bilgi aldı.

 

Vatandaşları tek tek dinleyerek taleplerini görüşen Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ,v; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde değişen ve gelişen devletimiz, vatandaşlarımızın kurumlardan randevu alamadığı anlayıştan vatandaşın ayağına giden bir anlayışa evrildi. Gönlümüz de kapılarımız da sonuna kadar vatandaşlarımıza açıktır. Hemşehrilerimizin yaşadığı yerde mutlu olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz" ifadelerinde bulundu.

Sayın Valimiz daha sonra kırsal Kayadere Mahallesine ziyarette bulundu. Kayadere Mahallesi Muhtarı İzzettin Güven ve mahalle sakinleri ile hasbihal ederek talep, ihtiyaç ve önerilerini dinleyen Sayın Valimiz, “Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıktığınız için hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ömerli İlçesi kırsal mahalleleri ziyaretinde Yaylatepe, Kayaüstü ve Kayadere mahallelerini ziyaret eden Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay Akkoyun, her üç mahallede bulunan şehit kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Sayın Valimiz; “Vatanımızın birliği ve beraberliği için canlarını feda eden kahraman Şehitlerimizin aileleri devletimize ve bize emanettir. Şehitlerimizin fedakarlıkları ve cesaretleri, milletimizin birlik ve beraberliğini korumak için gösterdikleri en değerli örnektir. Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19