Mardin Valisi Tuncay Akkoyun Nusaybin İlçesini Ziyaret Etti

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Mardin 15.09.2023 11:33:00 0
Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun Nusaybin İlçesini Ziyaret Etti

Mardin Valisi ve  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

 

Mardin Valisi ve  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ve beraberindeki heyet ile birlikte Nusaybin ilçesini ziyaret ederek yapılan, yapılması planlanan ve devam eden projeleri/yatırımları yerinde inceleyip ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.


 
Vali Akkoyun, ilk olarak Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı ziyaret ederek ilçenin genel durumu, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunduktan sonra Zeynel Abidin Camii Külliyesi’nde incelemelerde bulundu.


 
Daha sonra Nusaybin ilçemizin tarihi ve turistik değerleri olan Mor Yakup Kilise’sini ziyaret etti.


 
Mardin Valisi ve  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'un bir sonraki durağı, Nusaybin Gençlik Merkezi oldu. Burada incelemelerde bulunup, gençlerimizle buluşarak keyifli zaman geçirdi.


 
Sınav süreçlerini desteklemek, gençlerin her alanda gelişimlerini sağlamak, gençlere yeni ufuklar kazandırmak, modern kütüphane ortamı, çeşitli kurs ve eğitimler, 8 ve 12. sınıflar için deneme sınavları ile gençlere hizmet veren Gençlik Merkezinde, Üniversiteye hazırlık kursları, İngilizce kursu, müzik ve resim atölyesi ayrıca öğrencilerin ders çalışması için etüt salonunda incelemelerde bulunan Vali Akkoyun gençlerin memnuniyeti karşısında mutluluğunu ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19