MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN MİDYAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Midyat İlçesini ziyaretinde Hükümet Konağında Kaymakam Ömer Faruk Özdemir ve İlçe Protokolü tarafından karşılandı.

Mardin 27.02.2024 10:56:00 0
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN MİDYAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Midyat İlçesini ziyaretinde  Hükümet Konağında Kaymakam Ömer Faruk Özdemir ve İlçe Protokolü tarafından karşılandı.

 

Midyat Hükümet Konağında Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun  Başkanlığında, Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve ilgili Güvenlik Birim Amirlerinin katılımıyla genel Asayiş ve Güvenlik Konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Midyat İlçesinde bulunan 14'üncü Komando Tugay Komutanlığını ziyaret etti. Tugay Komutanı Tuğgeneral Gürcan Sezengöz tarafından karşılanan Sayın Valimiz, Birlik Ziyaret Defterini imzaladıktan sonra kahraman komandolarımızla bir araya gelerek görevlerinde başarılar diledi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Midyat İlçe esnafına ziyarette bulundu. Kuyumcular Çarşısı, Atatürk Bulvarı, Seyfettin Güneştan ve Hükümet Caddesinde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal edip talep ve önerilerini dinleyen Sayın Valimiz, Midyatlıların misafirperverliği ile Midyat'ın turizmde dünyada tanınır hale geldiğini belirterek huzur ve güven ortamına sahip çıktıkları için Midyatlı hemşerilerimize teşekkür etti.

 

Ziyaretlerde Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun'a  Midyat Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu ile Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19