MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN MİDYAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Midyat, ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Mardin 24.10.2023 09:38:00 0
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN MİDYAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Midyat, ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Midyat İlçesine gelen Vali Akkoyun Midyat Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam Ömer Faruk Özdemir tarafından karşılanan Akkoyun, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Vali Akkoyun beraberimde Kaymakam Ömer Faruk Özdemir  ile birlikte, Midyat Belediyesine geçti. Burada Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve kurum müdürleri karşıladı. Vali Akkoyun’a, Belediye girişinde Midyat Belediye spor ‘un forması hediye edildi.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi vermesinin ardından, Yunusemre Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan parkında incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla görüştü, talepleri dinledi.

Vali Akkoyun, daha sonra Midyat belediyesi tarafından yapılan, vatandaşların hizmetine sunulan çok amaçlı sosyal tesislerinde incelemelerde bulundu. Sağlık kabini, sosyal market, taziye evinde incelemelerde bulunulmasının ardından, Akçakaya mahallesine geçti. Kaymakamlığa bağlı Kadın Kooperatifi ziyaret ederek, yetkililerden ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Midyat MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı atölyelerini de incelemelerine devam eden Akkoyun, telkari sanatının, tarihi, üretimi ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İlçede ziyaretlerine sürdüren Akkoyun, Bahçelievler mahallesinde Sporu yaşam tarzı haline getirmek için çalışmaları hızla devam eden Spor Kompleksi ve Polis Evi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Sanayi mahallesinde doğal gaz, yol yapım çalışmalarını inceledi.

Vali Akkoyun’un Midyat ziyaretleri çerçevesinde Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından Binbaşı Abdurrahman Efendi Millet Bahçesinde ve onuruna akşam yemeği düzenlenmesinin ardından ilçeden ayrıldı.

Vali Akkoyun’a Kaymakam Ömer Faruk Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ve beraberindekiler eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19