Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Gazeteciler Cemiyetlerini Ziyaret Etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Mardin'de faaliyet gösteren , Gazeteciler Cemiyetlerini Ziyaret Etti.

Mardin 6.01.2024 10:15:00 0
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Gazeteciler Cemiyetlerini Ziyaret Etti.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun Mardin'de faaliyet gösteren , Gazeteciler Cemiyetlerini Ziyaret Etti.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti ile Küresel Gazeteciler Konseyi Mardin İl Temsilciliği, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti ile Tim-Bir Mardin İl Temsilciliğini ziyaret ederek Cemiyet Üyeleri ve Gazetecilerle sohbet etti.


Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Küresel Gazeteciler Konseyi Mardin İl Temsilcisi Adnan Avuka, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mehmet Nezir Güneş, cemiyetleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında Sayın Vali Tuncay Akkoyun'a bilgi verdi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun, basın mensuplarının en zor şartlarda bile görevlerini yerine getirdiklerini, vatandaşlarımızın doğru bilgilendirilmesi hususunda basına önemli görevler düştüğünü ifade ederek, Mardin'imizin tanıtımında yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür edip 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19