Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Eğitime Destek Platformu Toplantısına Katıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun,Artuklu Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda Eğitime Destek Platformu toplantısına katıldı.

Mardin 8.09.2023 22:04:00 0
Mardin Valisi Tuncay  Akkoyun, Eğitime Destek Platformu Toplantısına Katıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Artuklu Üniversitesi Senato Toplantı Salonunda Eğitime Destek Platformu toplantısına katıldı.

 

Eğitime Destek Platformu değerlendirme ve istişare toplantısı Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun’un katılımıyla düzenlendi.

Toplantıda, Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun’un yanı sıra Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ile platform bileşenleri kurumların temsilcileri katıldı.

Eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantı, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Gençlik ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren kurumlar, sivil toplum kuruluşları ile diğer kurumlar arasında ortak koordinasyon, işbirliği sağlanması ve ortak akıl doğrultusunda neler yapılabileceği konusunda istişarede bulunulduğu toplantıda, Mardin’in Türkiye ortalamasına göre okullaşma oranları, seçmeli derslerdeki oranları ve genel sorunlar ele alındı.

İstişare toplantısı, karşılıklı görüş ve önerilerin paylaşmasının ardından sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19