Mardin Valisi Tuncay Akkoyun Derik İlçesini Ziyaret Etti

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Mardin 2.12.2023 17:58:00 0
Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun Derik  İlçesini Ziyaret Etti

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

 

Bu kapsamda, Derik ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi almak, ilçede incelemelerde bulunmak, Derikli vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelmek üzere Derik ilçesini ziyaret etti.


Beraberindeki heyet ile birlikte Derik ilçesinde yapılan, yapılması planlanan ve devam eden projeleri/yatırımları yerinde inceleyip ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.


İlk olarak Derik Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Akkoyun, Kaymakam/Belediye Başkan V. Evren Çakır ve Kurum Amirlerinden ilçede yürütülen kamu çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Ardından Derik İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek görevli Mehmetçikler ile öğle yemeği yiyen Vali Akkoyun, daha sonra Tekstil Atölyesi’ni ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Son olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun; Derikli vatandaşlara ilgileri için teşekkür edip, ziyaret, denetim ve incelemelerini sona erdirerek ilçeden ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19