Mardin Valisi Tuncay Akkoyun Başkanlığında Sağlık Yatırımları Masaya Yatırıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un Başkanlığında Mardin'de gerçekleştirilen sağlık yatırımlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mardin 1.09.2023 10:19:00 0
Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun Başkanlığında Sağlık Yatırımları Masaya Yatırıldı

Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un Başkanlığında Mardin'de gerçekleştirilen sağlık yatırımlarının ele alındığı değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Mardin İli genelinde vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerini ve sağlık kuruluşlarının durumlarını değerlendirmek amacıyla Valilik Dara Toplantı salonunda Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun’un başkanlığındaki toplantıya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Destek Hizmetleri Başkanı Şeyhmus Alkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Cihat Adın, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Leyla Demir ve diğer ilgililer katıldı.

 

Vali Akkoyun, Mardin ili genelinde gerçekleşen sağlık hizmetlerinin yanı sıra devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

 

Vali Akkoyun, çalışmaların yakından takip edilerek proje, yatırım ve faaliyet süreçlerinin azami hassasiyetle yürütülmesi, zamanında tamamlanarak vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetlerinin sunulması için gerekli işlerin etkin bir şekilde yerine getirilmesi hususunda ilgililere talimatlar verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00