MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN ''AÇIK KAPI'' HALK GÜNÜ'NDE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Açık Kapı Şube Müdürlüğünde vatandaşlarla tek tek görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Mardin 5.01.2024 12:34:00 0
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Açık Kapı Şube Müdürlüğünde vatandaşlarla tek tek görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, vatandaşlarla en üst düzey iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla Açık Kapı Şube müdürleri tarafından düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşlarımızla bir araya gelerek ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi. 

 

Açık Kapı Şube Müdürlüğünde vatandaşlarımızla tek tek görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, “Açık Kapı’ yı önemsiyoruz. Devletimizin kapısı herkese açık, vatandaşımızın derdiyle dertleniyoruz. Vatandaşlarımız kamuya ilişkin istek, öneri, şikâyet ve sıkıntıları için gelip Açık Kapı’ya müracaat edebilirler.” İfadesinde bulunarak, kendisine iletilen konuların çözümü ve yapılan işlemler sonucunda vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmelerin yapılması hususunda toplantıya katılan ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun   ile görüşen vatandaşlar sorunlarını dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00