MARDİN VALİSİ ÖMERLİ İLÇESİNDE TEMAS VE İNCELEMELERDE BULUNDU

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mahmut Demirtaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Ömerli ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Mardin 12.03.2023 13:50:00 0
MARDİN VALİSİ ÖMERLİ İLÇESİNDE TEMAS VE İNCELEMELERDE BULUNDU

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mahmut Demirtaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Ömerli  ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

Sorunların yerinde tespiti ve çözümü ile çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla başlattığı ilçe ziyaretlerine Ömerli ilçesiyle devam eden Vali Mahmut Demirtaş’ı, Kaymakam Tekin Dündar, Kamu Kurum yöneticileri ve ilçe temsilcileri karşıladı.

 

Ömerli İlçesi ziyaretinde Mardin Valisi Demirtaş'a Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzer  de eşlik etti. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen incelemelerin ardından Vali Demirtaş, yapımları süren Ömerli  Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında çalışmaları inceleyerek yetkililerinden bilgi aldı.

 

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve Beraberindekiler  Ömerli Belediyesini Ziyaret etti. Burada  Hüsamettin Altındağ tarafından karşılanan heyet, Ömerli Kaymakamı Tekin Dündar ve Ömerli  Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ile beraber ilçe de yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

 

İlçe merkezindeki  esnafı ziyaret eden Mardin Valisi Demirtaş, ziyaret ettiği esnafla sohbet edip vatandaşların da istek ve taleplerini dinledikten sonra Ömerli ilçesinde ikamet eden depremzedeleri evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Mardin’in en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ve beraberindekilerle  birlikte çeşitli temas ve ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ

 

 

 

 


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07