MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ'TAN ÖĞRENCİLERE 'OKULA HOŞ GELDİNİZ' HEDİYESİ

Mardin'in Artuklu ilçesinde Kocatepe İlkokulu'nu ziyaret eden Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyet öğrencilere "Okula hoş geldiniz" hediyesi verdiler.

Mardin 17.09.2022 12:56:00 0
MARDİN VALİSİ  MAHMUT DEMİRTAŞ

Mardin'in Artuklu ilçesinde  Kocatepe İlkokulu'nu ziyaret eden Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyet öğrencilere  "Okula hoş geldiniz" hediyesi verdiler.

 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamış olması münasebetiyle Mardin  Valisi Mahmut DEMİRTAŞ, Artuklu Kaymakamı   Mesut TABAKCIOĞLU, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat DEMİR, MBB Genel Sekreteri Murat SÜZEN, MBB Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanı  Abdurrahman ŞAHİN ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Emin DUYAN, Artuklu ilçesindeki Kocatepe İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerimize "Okula hoş geldiniz" hediyesi verdiler.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemelerinin öğrencilere hediye edilmesinin ardından okul idarecileri , öğretmenleri ve öğrencilerle sohbet eden Mardin Valisi  Mahmut DEMİRTAŞ; her zaman eğitimin ve öğrencilerimizin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirterek yeni eğitim öğretim yılının ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, başarılarla geçmesini diledi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, okul ziyareti esnasında öğretmenlerile gerçekleştirdiği toplantıda; kendilerinin istek, öneri ve taleplerini dinledi. Toplantı, İl Müdürü Murat Demir'in  yeni eğitim öğretim yılının hayırlı, mutlu, huzurlu ve başarılarla geçmesini dilemesiyle sonlandı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,bir sonraki ziyaretini Mardin Anadolu Lisesi'ne gerçekleştirdi. Okul idarecilerinden okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi almasının ardından öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00