Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın Kurban Bayramı Mesajı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

8.07.2022 12:27:00 0
Mardin Valisi  Mahmut Demirtaş’ın Kurban Bayramı Mesajı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.Vali Demirtaş mesajında;

 

''Toplumsal birlikteliğimizi sağlayan bayramlar; Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç neşe ve coşkunun buluştuğu, karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşçe kucaklaştıkları, milli, manevi ve dini duyguların sevgi ve barışla harmanlandığı “millet olma şuurunun” kuvvetlendiği çok önemli ve özel günlerdir.

Kurban ibadetinin ihtiyaç sahibi kimselere ulaşmak ve sahip olduğumuz nimetleri başkalarıyla paylaşabilmekle gerçekleşeceğinden hareketle bu kutsal günlerin, milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı pekiştireceğine olan inancım tamdır. 

Millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde idrak ettiğimiz bayram sevinci ve coşkusuyla, sağlık, esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı, kesilen kurban ve edilen duaların kabulünü Yüce Allah'tan diliyorum. 

Vatan uğruna canlarını feda eden minnet ve şükranlarımızı sunduğumuz Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, aileleri ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. 

İlimizde Kurban Bayramı’nın rahat ve huzur içinde geçmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını da hatırlatırken vatandaşlarımızın kesecekleri kurbanların kabul olmasını, bu güzel bayram günlerinin sevinçlere, mutluluklara vesile olmasını diliyorum. Mardinli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33