Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Nusaybin İlçesini Ziyaret Etti

Mardin Valisi ve /Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve beraberindeki Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkan Cebrail Aslan ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Nusaybin ilçesini ziyaret etti.

Mardin 5.10.2022 17:46:00 0
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Nusaybin İlçesini Ziyaret Etti

Mardin Valisi ve /Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve beraberindeki Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkan  Cebrail Aslan ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Nusaybin ilçesini ziyaret etti.

 

Nusaybin İlçesine  gelen Demirtaş ve beraberindekiler,Nusaybin  Kaymakamı   ve Belediye Başkan Vekili .  Ercan Kayabaşı, Emniyet Müdürü   Erhan Koç, AK Parti İlçe Başkanı  Mehmet Latif Özel ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

 

İlçe de asfalt çalışmalarına başlanan Devlet Hastanesi Caddesinde incelemelerde bulunan  Demirtaş’a esnaf ve vatandaşlar , asfalt çalışmaları yapıldığı için çiçek takdim etti, teşekkürlerini ilettiler.


Mardin Valisi Mahmut   Demirtaş, Kaymakam Ercan  Kayabaşı ve beraberindekiler daha sonra, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Nusaybin Kapalı Semt Pazar Alanı, Sınır Park ve Mesire Alanı, Hacı Şükrü Akay Camii, Kur’an Kursu ve Taziye Evi ile Kadın Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ettiler.

 


Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden, talep ve önerilerini dinleyen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili.  Mahmut Demirtaş ve beraberindekiler ziyaret, inceleme ve denetimlerin ardından ilçe den ayrıldılar.

 

 

ARTUKLUHABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04