MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ NUSAYBİN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ile beraberindeki görevliler Nusaybin ilçesini ziyaret etti.

Mardin 4.07.2022 09:18:00 0
MARDİN VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ NUSAYBİN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili   Mahmut Demirtaş ile beraberindeki görevliler Nusaybin  ilçesini  ziyaret etti.

 

Nusaybin'i ziyaret eden Mardin Valisi MahmutDemirtaş ve beraberindekiler, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili   Ercan Kayabaşı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Kahraman Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü  Erhan Koç, AK Parti İlçe Başkanı   Mehmet Latif Özel, Belediye Başkan Yardımcısı  Nurettin Şimşek ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

 

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş daha sonra kırsal Girmeli Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi, Girmeli ve Eskihisar mahallelerimizde devam eden yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulundular.

 

Girmeli ziyaretinden sonra Vali Demirtaş ve Nusaybin Kaymakamı Ercan  Kayabaşı ile beraberindekiler sırasıyla Belediye Başkanlığı  tarafından yapılan Hayvan Barınağı, İlçe de inşa edilen Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu binası, asfalt yapılması planlanan Nusaybin Devlet Hastanesi yolu, yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, hayırseverler tarafından inşa edilen Seyit Şükrü Akay Camii, Taziye Evi ve Kur'an Kursu inşaatı, Nusaybin Kapalı Semt Pazar Alanı, Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Sınır Park Mesire Alanı ve İlçemizde açılması planlanan Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulundular.

 

Tarihi Nusaybin Çarşısında, Mesire Alanında ve Giyimciler Çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Vali  Demirtaş,  Kaymakm Ercan Kayabaşı ve beraberindekiler, Mor Yakup Mahallesi Muhtarı   Nafi Zeyrek, Yolbilen Mahalle Muhtar Abdullah Özel ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Mahsum Özmen ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.

 

Ziyaret ve incelemelerinden sonra Mardin Valisi Mahmut  Demirtaş ilçeden ayrıldılar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59