Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Nıusaybin İlçesini Ziyaret Etti.

Mardin Valisi ve Mardin /Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Murat Süzen ve beraberindeki heyet Nusaybin ilçesini ziyaret etti.

Mardin 17.04.2023 13:27:00 0
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Nıusaybin  İlçesini  Ziyaret Etti.

Mardin Valisi ve Mardin /Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Murat Süzen ve beraberindeki heyet Nusaybin  ilçesini ziyaret etti.

 

DSİ Barajı Piknik Alanına gelen Vali Mahmut  Demirtaş, buradaki incelemelerinden ardından Nusaybin ilçe  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ercan Kayabaşı ile birlikte İpekyolu Mahallesini ziyaret etti. İpekyolu Mahallesinde devam eden "Taziye Evi" ve "Muhtarlık" Binası inşaatında incelemelerde bulunan Vali  Demirtaş, Mahallede Bayramdan sonra parke taşı çalışmaları başlayacağı müjdesini verdi.


Gençlik Merkezini i ziyaretinde burada müzik kursuna gelen kursiyerlerle bir araya gelen Vali  Demirtaş daha sonra kırsal Akarsu Mahallesini ziyaret etti.


Vatandaşların Ramazan-ı Şeriflerini tebrik eden Vali Demirtaş ile Nusaybin ilçe Kaymakamı Kayabaşı, mahalle de başlayan parke taşı çalışmalarında inceleme ve denetimlerde bulunarak çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.


Vali Mahmut Demirtaş, Akarsu Mahallesini  ziyaretinde mahallede kısa sürede çalışmaları başlayacak yeni Sağlık Merkezi müjdesini verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19