Mardin Valisi Mahmut Demirtaş Derik İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Derik ilçesinde yapılan ve yapımına devam edilen yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Mardin 9.11.2022 10:03:00 0
Mardin Valisi  Mahmut Demirtaş Derik İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Derik ilçesinde yapılan ve yapımına devam edilen yatırımları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.


Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Derik Kaymakamı Evren Çakır, Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan, İmar Daire Başkanı Abdulbaki Turğut ve ilgili teknik personeller ile birlikte Derik ilçesinde Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları yerinde inceleyen Vali Demirtaş, hizmetlerin tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.


İlk olarak Dede Kargın Türbesi etrafında yapılacak olan çevre düzenlemesi projesi ile ilgili yerinde incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, buradan yapımında sona gelinen ve istihdama katkıda bulunacak olan Tekstil Fabrikası alanında bilgiler aldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanan alanda esnaf ile de bir raya gelen Vali Demirtaş, yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.


Vali Demirtaş buradan restorasyon çalışmaları devam eden ve Kadın Merkezi’ne dönüştürülen,  (Eski Hükümet Konağı) alanında incelemelerde bulunduktan sonra ilçede yapılması planlanan Halk Eğitim Merkezi ve Anaokulu için alternatif yerlere baktı.


Vali Demirtaş ve beraberindeki heyet, vatandaşların taziyelerini daha nezih bir ortamda kabul edebilmeleri için Taziye Evlerinde kullanılmak üzere masa ve sandalye dağıtımı gerçekleştirerek daha sonra ilçede yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için incelemelerde bulundu.


Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ ün aziz anısı için yapılan “Çağrılı Fotoğraf Günleri Sergisi” ne de katılan Vali Demirtaş ilçe ve kırsal mahallelerde bulunan çocuklar ile de bir araya gelmeyi ihmal etmedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00