Mardin Valisi i Demirtaş, Artuklu İlçesinde Ramazan Şenliği Programına Katıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Artuklu İlçesinde düzenlenen Ramazan Şenliği programına katıldı.

Mardin 28.04.2022 12:08:00 0
Mardin Valisi i Demirtaş, Artuklu İlçesinde Ramazan Şenliği Programına Katıldı

Vali Demirtaş, Ramazan Şenliği Programına Katıldı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Artuklu İlçesinde düzenlenen Ramazan Şenliği programına katıldı.

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen şenliğe Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Millet Vekili Cengiz Demirkaya, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, Siyasi Parti Temsilcileri, çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı.

 Eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte açılış kurdelesini Kesen Vali Demirtaş, daha sonra alandaki stantları tek tek gezdi.

Pandemiden kurtulup bir araya gelebildikleri için mutlu olduğunu dile getiren Vali Demirtaş;

Mardin maşallah bu sene hakikaten çok güzel. Bu sene Pnademiyi geride bıraktık. Hep birlikte oruçlarımızı açıyoruz, birlikte iftarlar yapıyoruz, sahurlarımızı birlikte yapıyoruz, yine cuma namazlarımıza ve teravih namazlarımıza birlikte gidebiliyoruz. Hamdolsun ki bu iki yıllık sıkıntılı süreci geride bıraktık. İnşallah Cenabı Allah'tan duamız bir daha böyle sıkıntılı bir durumla karşı karşıya kalmayız. Tabi Pandemi sürecinde hakikaten sağlık teşkilatı çok fedakâr bir şekilde çalıştığı için bugün bu noktalara geldik. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yurt dışından getirilen ve bizim yaptığımız aşılar hakikaten ülkemizde çok büyük bir rahatlık meydana getirdi. Bugün Mardin'de yaklaşık 1 Milyon civarında aşı gelmiştir, 450 Bine yakın vatandaşımız aşı yapmıştır. Elhamdülillah herkes İnşallah sağlığına kavuşmuştur. Ancak yine de dikkatli olmamız lazım’’ dedi.

‘’Çocuklarımız bizim geleceğimizdir’’ diyen Vali Demirtaş, konuşmasının devamında şu şekilde konuştu;

‘’Bugün çocuklarımız maşallah hayat dolu, cıvıl cıvıl. Onlar bizim geleceğimiz. İnşallah biz geleceğimizi onlara emanet edeceğiz. 2053’lere, 2071’lere memleketi götürecek olan, hakikaten dünyada belki de ilk kalkınmış, büyümüş, gelişmiş ve dünyada 10 ülke arasına sokacak olan işte bu sevgili çocuklarımız ve gençlerimizdir. Onlara da çok teşekkür ediyorum, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’’

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71