MARDİN VALİSİ DEMiRTAŞ'TAN YENİ YIL MESAJI

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.

Mardin 31.12.2022 12:44:00 0
MARDİN VALİSİ DEMiRTAŞ

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş yeni yıl dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı.Vali Demirtaş mesajında şu ifadelere ter verdi;

 

‘’Her yeni yıl, umut dolu yeni hedeflere, mutlu, huzurlu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Bizler de yeni bir yılı daha; kadim değerleri, engin tarihi bakiyesi, muhteşem doğal güzelliklerinin yanı sıra, Mezopotamya’nın müstesna ve asil insanlarının yaşadığı bu benzersiz şehir olan Mardin’imizde karşılamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız.

Geride bıraktığımız 2022 yılı içerisinde huzur şehri Mardin’imizin potansiyelini, şehrimizin bir Dünya kenti olması, kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması ve Dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımızda önemli kazanımlar elde ettiğimize inanıyorum. Başka bir Mardin daha yok şiarıyla Kadim şehrimizi Mezopotamya’nın parlayan yıldızı haline getirmek için sosyal, kültürel, sportif çalışmalarından alt ve üst yapı çalışmalarına ilimizin her köşesini tarihten aldığımız sorumluluk bilincini şeffaf hizmet anlayışıyla harmanlayarak vatandaşlarımız için hem aslına uygun hem de konforlu, güvenli ve huzurlu bir kent oluşturmaya devam etmek için 2023 yılında da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

2023 yılında en büyük gayemiz ilimizin sahip olduğu avantajları daha fazla kullanarak şehrimizin her alanda kalkınmasını sağlamaktır. Bu konuda, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sivil toplum kuruluşlarının ortak bir amaca sahip olması, en büyük gücümüzdür. Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 yılında devlet ve millet birlikteliğiyle, yarınlarımızı inşa etmeye ve Mardin’imizi daha müreffeh bir şehir yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Aynı bakış açısı, vizyon ve sinerji içerisinde hareket ettiğimiz şehrin tüm aktörleri ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte, yine birlik ve dayanışma içerisinde olmaya gayret ederek Mardin’imizin huzur ortamını korumaya ve yaşam kalitesi son derece yüksek Dünyanın marka şehirlerinden birisi yapmaya kararlıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2023 yılının kadim şehrimiz Mardin’e, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Bütün Mardinli hemşehrilerimin, yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 'dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


Anahtar Kelimeler: MARDİN VALİSİ DEMiRTAŞ' MESAJI
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22